Sådan Treat kraftig menstruation i overgangsalderen

07/28/2011 by admin

Kraftig menstruation er fælles i overgangsalderen, men er normalt nem at behandle. Som hormonerne, der begynder at ændre som kvinder bliver ældre, perioder begynder at blive mindre hyppige, og ofte gange blødningen bliver tungere. Heldigvis, naturmedicin kan bidrage til at forebygge og behandle dette fælles problem. Disse kan også bruges til at reducere din regelmæssig menstruation før overgangsalderen samt.

Instruktioner

• B-kompleks vitaminer: B-kompleks vitaminer bidrage til at forhindre kraftig blødning ved at hjælpe til at stabilisere østrogen niveauer.

• Vitamin A: Vitamin A hjælper til behandling af overdreven blødning for de fleste kvinder. Det er bedst at tage det i supplerende form med måltider, eller prøve at spise det naturligt i din kost.

• Vitamin C: Vitamin C med bioflavonoider hjælper med at reducere kraftig blødning. Det fungerer bedst, når du tager omkring 2.000 mg om dagen med måltider. Du kan tage bioflavonoider seperat, men det er bedst at tage dem sammen. Hvis du tager bioflavonoider seperat, prøv at tage et sted omkring 1.000 milligram per dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com