Brace rengøring af værktøj

03/20/2011 by admin

Brace rengøring af værktøj

Seler er almindeligt anvendt til at rette tænder grunde sømmer sundhed og/eller kosmetiske optrædener. Når tid kommer til at fjerne seler, tænder, der ikke har været passet for ved hjælp af specialdesignede seler rengøring af værktøj, kan farves og beskadiget. Dette problem kan undgås med ordentlig pleje til tænderne, som anvist af en tandlæge. Der findes forskellige værktøjer, der er ofte foreslået til brug på tænder med seler.

Mundtlig vandingsmaskiner

Mundtlig vandingsmaskiner kan bruges af dem med eller uden seler til støtte i forebyggelse af sygdomme i munden. Enhederne virker ved udskylning plak og stumper af mad, børste og floss ofte savner. Tandbørstning og tandtråd kan være endnu mere utilstrækkelig i fjernelse af mad fra seler. Vandingsmaskiner normalt har tips, der kan fjernes og erstattes, så maskinerne kan deles være flere mennesker bruger separate tips. Nogle er lavet i sprøjten form, mens andre er lavet til at knytte direkte til et badeværelse vask vandhane eller endda en brusehoved. Mange mennesker finder disse at være en praktisk og billig alternativ til traditionelle vandingsmaskiner.

Floss Threaders

Threaders er floss designet til brug med broer, implantater, seler, eller ethvert dental apparat, der kan gøre traditionelle floss ineffektive eller upraktisk. Floss threaders muliggøre bruger hen til navigere rundt tand apparat og rent omkring den tand gear, selv. Threaders arbejde på en måde svarende til Synåle, og nogle floss threaders er kæmpe plastik "nåle." Nogle produkter kombinerer selv floss med træder. Mange brugere synes at være praktisk, men andre foretrækker at købe threaders særskilt, så de kan bruge uanset floss, de ønsker.

Speciale tandbørster

Speciale tandbørster kan effektivisere børste tænder med seler. Fordi børstning er den mest almindelige måde at rense tænder i en generel forstand, er at have en børste designet til brug med seler fornuftig. Blød V-formet børster (lang ydre, korte indre) aktiverer børster til at manøvrere over de fremspringende seler og gøre kontakt med bærerens tænder. Spiral interproximal pensler er også almindeligt anvendt på tænder med seler. Disse tynde, træ-formede værktøjer kan bruges bag ledninger af seler og andre svære at nå steder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com