Hvordan kan jeg rengøre mine blodkar?

04/19/2011 by admin

Blodkar bliver tilstoppet med plaque og begynder at hærde i en tilstand, der kaldes åreforkalkning, en komponent af hjertesygdomme, som fører til hjerteanfald eller slagtilfælde. Almindelige lægebesøg og lægeligt tilsyn er nødvendige for at registrere og overvåge arteriel blokering og hærdning, men kost og livsstil ændringer kan mange blokeret klare blodkarrene før tilstanden bliver mere alvorlig. Disse sunde ændringer sammen med din læges råd at rengøre blodkar for optimal sundhed.

Hjerte-sund kost

Ifølge Dr. Jim McDougall, skifte til et hjerte-sund kost, og vedtage fornuftig brug af medicin, hvis det er nødvendigt, kan begynde at vende åreforkalkning og reducere risikoen for hjerteanfald og slagtilfælde inden for dage eller endda timer. Kardiolog Richard Flemming enig, at nøglen er omfavne et fedtfattigt, fiberrig, plante-baserede kost med højt indhold af vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Spis orange grøntsager og bladgrøntsager, som er høj i healing egenskaber, som hjælper forny arterie fleksibilitet og mulighed for udvidede blodgennemstrømning. Disse grøntsager samt hele korn brød og korn og soja-baserede produkter som vegetar burgere eller tempeh er lav i fedt og sukker og yderligere plaque føjes ikke til arterierne ved at indtage dem. Deres næringsstoffer også hjælper kroppen med at skylle ud eksisterende plak naturligt.

Undgå smør, sovse og ost saucer, der modvirker effekterne sund fedtfattig, plante-baserede kost. Undgå hydrogenerede fedtstoffer og forarbejdede fødevarer, men spiser sunde mængder af nødder, frø og avocado sammen med frisk frugt, grøntsager og fuldkorn. Skift til sund spise og begynde at rydde dine blodkar næsten øjeblikkeligt.

Vægttab og motion

Overskydende vægt lægger et større pres på hjertet, som har til at pumpe blodet gennem miles af kapillærer, hvilket foder hver kvadrattomme af kropsfedt. Et hjerte-sund kost sammen med regelmæssig motion vil hjælpe med at opnå eller opretholde en passende vægt og vil hjælpe klart arterierne af hastighedsoverskridelser blod og ilt langs blodkar. Mayo Clinic anbefaler at gøre livsstil ændringer ét trin ad gangen, bygge op til mindst en halv time af regelmæssig motion de fleste dage i ugen. Mayo Clinic personale påpege, at motion kun ikke vil forbedre cirkulation, det vil også hjælpe til form nye blodkar til at omgå blokeret eller beskadigede områder.

Medicin og hjem retsmidler

Sund kost og regelmæssig motion kan vende mange blodkar forhindringer, men medicin kan være nødvendigt i alvorlige tilfælde eller Hvornår andre komplikationer forhindre patienten i at foretage øjeblikkelige livsstilsændringer. Læger kan vælge fra et bredt spektrum af medicin designet til at langsomme eller omvendt åreforkalkning, herunder kolesterol medicin, anti-blodplade medicin, antikoagulantia og Beta-blokkere. Valget af medicin vil blive bestemt af patientens præcise symptomer og betingelser og lægens præferencer, viden og erfaring.

Hjem retsmidler bør aldrig erstatte sund lægelig rådgivning og nødvendige medicin, men mange traditionelle hjerte-tonic retsmidler er kendt for at være gavnlige kosttilskud til medicinsk behandling for clearing tilstoppede blodkar. Frisk, bitter grønne grøntsager som mælkebøtte greens har længe blevet set af herbalists og land healere til fordel for hjertesundhed. Disse grønne er høj i jern, vitaminer, calcium og antioxidanter, som hjælper glat og genopbygge arterievæggene. Grøn te, en anden traditionel middel, er høj i antioxidant forbindelser og hjælper med at sænke kolesterol og reducere blodtrykket. Følge lægens råd, men Tilføj greens til din daglige kost for at hjælpe hastighed rengøring af dine blodkar.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com