Liste over teknologiske hjælpemidler

04/02/2011 by admin

Liste over teknologiske hjælpemidler

Forbedring af adgangen til teknologiske hjælpemidler for personer med handicap Act of 1998 definerer hjælpemidler og giver teknisk bistand og støtte til at udvikle initiativer, assisterende teknologi. Hjælpeteknologi bruges til at fjerne hindringer for uafhængighed for mennesker med handicap og kan omfatte elementer såsom høreapparater eller stemme-aktiveret kørestole. Hjælpeteknologi hjælper mennesker med handicap på områder som uddannelse, beskæftigelse, uafhængig tilværelse, socialisering og brug af teknologier som computere og telefoner.

Augmentative kommunikation

Augmentative og alternativ kommunikation (ACC) bruges til kommunikation af mennesker med tale-hindringer. Aided ACC bruger hjælpeteknologi produkter såsom tale generere enheder (SGD), som fremstiller syntetisk tale. Også nævnt som output talekommunikation støtte (erhvervs), SGD bruger symboler, herunder ord og bogstaver, til at generere beskeder og kan programmeres på forskellige sprog.

Talesyntese

Talesyntese arbejder med computer software og skærm læsere. Talesyntese eller tekst til tale-systemer, er programmeret med de grammatiske regler og fonemer i et sprog og skærmlæsersoftware er føjet til en computers hukommelse. Skærmlæser er kontrolleret af bruger-genereret eller automatisk kommandoer til at læse tekst og til at udføre andre funktioner, herunder søge efter tekst, der beskriver markørlokation og læsning downloades bøger. Skærmlæsere kan omfatte skærmforstørrere for at forstørre tekst.

Computer skærmen forstørrelse

Forstørrelse produkter hjælper med at læse computerskærme. Guiden Hjælp til handicappede i computer-operativsystemer justerer skærmopløsning, grafik og lyd til at hjælpe brugere med nedsat synsevne; men skærmen forstørrelse softwareprogrammer give flere muligheder og er i stand til meget høj forstørrelse af udvalgte områder eller af alle elementer på skærmen.

Tele-skrivemaskiner til telefon anvendelse

Tele-skrivemaskine eller TTY, der bruges af den døve og svært-for-høring for at tale i telefon. TTY er en lille tastatur med en tekstvindue, der er tilsluttet en telefonlinje til at sende og modtage tekst som syntetiseret stemme. Relay Centre bruger operatører med TTYs for at lette kommunikationen mellem mennesker med TTYs og dem uden. TTY er ofte omtales som en TTD, eller en telekommunikationsenhed for døve.

Uddannelse produkter

Børn og voksne deltage i klasseværelser ved bruger hjælpeteknologi som automatiske sideskift turners, taler glober, taler regnemaskiner og kalendere, tale skrive instruktion og talende tekstbehandlingsprogrammer.

Hjem produkter

Personlig plejeprodukter og små apparater bruger afbrydere eller særlige montering at give mulighed for én-hånds brug. Flimrende lys advare døve på ringen dørklokker. Lukket captioning tillader de blinde til at nyde tv- og video. Stemmeaktivering systemer giver mulighed for handicappede til at udføre mange opgaver i hjemmet.

Mobilitet produkter

Bip eller taler trafiklys og taler håndholdt GPS systemer hjælpe blinde sikkert forblive mobil. Kørestole er lavet til at rumme mennesker med forskellige behov og forskellige niveauer af evne, fra vogne og scootere til kørestole der drives med armen eller en finger eller at tillade brugeren at stå op eller læne sig tilbage.

Braille produkter

Braille brugere har mange produkter ud over den Braille ur til at vælge fra: tastaturer med Bluetooth; Bemærk takers; embossers til udskrivning; og oversættere, scannere og opdaterbar skærme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com