Hvordan man kan stoppe med at lave dig selv utilfreds

03/18/2011 by admin

Hvordan man kan stoppe med at lave dig selv utilfreds

At gøre en større attitude justering er aldrig en let opgave, men alt det tager er nogle grundlæggende strategier til at forbedre din outlook. Sætte i bestræbelserne på at stoppe med at lave dig selv så ulykkelig og vedtage en lykkeligere disposition, indtil det bliver en ny livsform.

Instruktioner

• Give slip på bekymringer, hvis du ikke kan håndtere dem produktivt. Indse, at blot at være bekymret over noget er spild af tid. Hvis der er intet du kan faktisk gøre for at hjælpe situationen, direkte opmærksom på noget, som du kan ændre.

• Lære at sætte pris på de gode ting i dit liv snarere end at fokusere på dårlige. Overveje at oprette en taknemmelighed kladde, hvor du notere ned tre positive ting, som du gjorde, oplevet eller følt i løbet af dagen. Du vil hurtigt finde dig selv opsøger gode i stedet for dårligt.

• Distrahere dig selv med aktiviteter, der gør dig glad. Tage op en hobby som gør krydsord, der kræver du at koncentrere sig i modsætning til noget som Strik, som du kan gøre, mens du stadig bolig på ulykkelig tanker.

• Acceptere forestillingen om, at dit liv ikke være perfekt. Hvis du arbejder mod et mål, ser på tilbageslag som måder at forbedre din strategi til bedre. Tage din tid til at nå et drøm i stedet for at gøre dig selv opfylde en imaginær tidsfrist, der vil kun gøre du tvivler på din indsats.

• Conquer nødvendigheden af at opkog argumenter i dit sind. Komme ind i vane med at udtrykke alle dine følelser under diskussionen, vejer, hvad anden personen har at sige og at finde en måde at acceptere resultatet, så du kan komme videre.

• Tal med din læge, hvis du tror din ulykke har forvandlet til depression. Overveje advarselstegn, derefter drøfte mulige årsager, diagnose og behandling. (Se ressourcer)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com