Neti Pot hjem middel mod bihuler

04/08/2011 by admin

Pres og smerte af sinus infektioner kan naturligvis-- og næsten straks--lindres ved hjælp af saltvand nasal kunstvanding. En neti pot--en tekande-formet fartøj fyldt med en opløsning af salt og vand--effektivt skylninger væk meget af slim, som træsko den nasale passager. Saline nasal kunstvanding kan give syge udsættelse fra sinus ubehag indtil en aftale med lægen kan foretages.

En naturlig kur

Hvis du nogensinde har taget en dukkert i salt havvand, du ved, hvad en bivirkning kan være: din næse løber ofte efter du har toweled off. Salt vand renser din nasal passager og overskydende slim er afladet.

Neti pot leverer den samme effekt-- og du behøver ikke en badedragt. Du skal, men den pulje, som kan findes på apoteker, sammen med salt og vand. De fleste neti potter kommer med pakker af dry saltvandsopløsning, som du blander med vand, men du kan også bruge bejdsning salt. Bordsalt, er imidlertid ikke et godt valg, fordi det indeholder tilsætningsstoffer, som kunne irritere nasal passager.

Hvordan det gøres

Når at saltvandsopløsning er klar, du sætte tud ende af neti pot i det ene næsebor og vippe hovedet lidt frem og ned indtil en strøm af vand fremgår af andet næsebor. Lad væsken flyde i flere sekunder, og derefter stoppe og blæse slim i vasken. Gentag med andet næsebor. Holde væv i nærheden i mindst 30 minutter efter behandlingen, som din næse kan fortsætte med at køre.

En sund vane

Dem, der ofte lider af sinus infektioner kan finde det nyttigt at overrisle næsehulen på en regelmæssig basis. Symptomer på overbelastning og hoved smerter er lettet, men det er ikke klart, om praksis fjerner allergener eller de bakterier, der forårsager infektion.

Nasal kunstvanding kan hjælpe syge i alle aldre. I "The alternativ medicin kabinet: The Neti Pot," for eksempel, er det rapporteret, at nasal kunstvanding hjulpet børn med allergi ved at reducere deres behov for steroid spray.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com