Hvordan at slippe af med neglesvamp

03/14/2011 by admin

Hvordan at slippe af med neglesvamp

Neglesvamp kan forekomme når neglene er konstant udsat for fugtige og varme miljøer. Infektionen kan vises som en gul eller hvid område under neglen. Når nail fungus Smørepålæg, kan det flytte dybere ind i neglen, forårsage misfarvning og fortykkelse af neglen. Det kan også blive smertefuldt, og kanten af neglen kan smuldre, forårsager en laset kant. Mayo Clinic citerer følgende som måder at slippe af med neglesvamp.

Instruktioner

• Kontakte din læge om ordination af en mundtlig svampedræbende medicin, såsom yerbinafine, fluconazol og itraconazol. Der kan være bivirkninger, og de kan ikke anbefales for dem med kongestiv hjerteinsufficiens eller leversygdom.

• Kontakte din læge om ordinere en svampedræbende lak for milde infektioner. Det er malet på området dagligt.

• Kontakte din læge om at bruge over-the-counter aktuel svampedræbende medicin. Dette kan ikke helbrede infektionen, men din læge kan beslutte at bruge det i forbindelse med mundtlige recepter.

• Overveje at bruge et hjem afhjælpe eddike. Sættetid fødder til ca. 15 minutter i en løsning, der er to dele varmt vand til én del hvid eddike. Ifølge Mayo Clinic, og der er ingen beviser, det vil helbrede infektionen, alligevel der er indikation det kan hæmme væksten af nogle bakterier (Se nedenstående ressourcer).


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com