Helbredelsesmetoder for sukkerærter

02/24/2012 by admin

Sukkerærter er forårsaget af en parasit kaldet en mide. De fleste kæledyr, og endda mennesker, kan få mider. I hunde er mide ansvarlig en sarcoptic mite, mens Notoedres cati mider angribe katte. Hvis du opdager din hund eller kat skrabe overdrevent, bør mangler pels i patches eller grave på sine ører, du tage dyret til dyrlægen for behandling.

Recepter

For både hunde og katte, vil din dyrlæge give dig en recept for ivermectin. Ivermectin er blevet brugt til at behandle hunden sukkerærter i år men er stadig off-label brug for katte. Katten skal overvåges under behandlingen. Nemlig katte, kan din dyrlæge også foreslå en 3 procent kalk svovl dukkert. Dip vil vende kattens pels og hud en gullig farve under brug. Hvis pet har blevet aflysning på mide tunneler og har en infektion, kan din dyrlæge også ordinere en mundtlig eller topikale antibiotika til behandling af hudinfektion.

Hjem retsmidler

Hjem retsmidler dræbe ikke mider, men de kan tilbyde nogle smertelindring. Hunde og katte med nedsat immunforsvar er mere tilbøjelige til at have sukkerærter, så prøv echinacea, oliven blade ekstrakt og astragulus til at styrke din hunds immunforsvar. Echinacea kan bruges i op til otte uger per runde af brug, men dit kæledyr har brug for to uger mellem runder til at bevare sin fulde virkning.

Neem olie er gavnlige for huden sår fra ridser og mider gravende. Tea tree olie er også effektiv til at dræbe voksne mider og beroligende hud, men bør aldrig anvendes på katte. Madolie kan kvæle skraverede mider og lindre hudirritation. At holde dit kæledyr ren, kan herunder klipning lange hår kort, også minimere sukkerærter angreb.

Forebyggelse

Forebyggelse af mider er den bedste måde at håndtere dem. Ud over at holde dit kæledyr ren, kan du også købe en månedlig forebyggende medicin, ligesom Frontline eller Revolution. De er aktuel medicin, der anvendes til bagsiden af katten eller hundens hals.

Nemlig katte, månedlige preventatives er ikke nødvendig, hvis du holde kæledyr inde hele tiden. Hvis du lader din kat udenfor, og især hvis katten interagerer med strejfer er en månedlig forebyggende vigtigt.

De fleste månedlige preventatives er mærket for at beskytte mod hjerteorm, lopper og myg, men de vil også dræbe mider. I USA, kan kun en vet sælge disse medikamenter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com