Hvordan til at undervise elever med autisme

02/26/2012 by admin

Børn med autisme normalt har problemer med at kommunikere deres følelser og kan ikke tale på alle. Selv dem, der taler har tendens til at have begrænset verbale færdigheder. Dette kan gøre processen med at undervise de studerende, der er udfordrende at sige bedst. Hvis du vil arbejde med disse børn skal du have tålmodighed og ikke blive frustreret nemt. Du skal også bruge visuelle stimuli og strukturere værelse for at begrænse distraktioner.

Instruktioner

• Strukturere klasseværelse eller indstilling, så barnet oplever de samme ting hver dag. Det tager kun et par dage for barnet at blive vant til indstillingen, men selv en ny ting i rummet kan indstille processen tilbage. Barnet kan blive distraheret og ønsker at vide om det nye element i stedet for at fokusere på dagens aktiviteter.

• Brug visuelle hjælpemidler til at undervise så vidt muligt. Autistiske børn lærer bedre og lettere når du bruger visuelle stimuli i din undervisning. De fleste lærer levering butikker stock plakater og flash-kort, som du kan bruge mens undervisning, som hjælper barnet til at holde fokus på opgaven. Du kan også bruge dine egne ansigtsudtryk for at lære ting som følelser.

• Tag kontrol over situationen snarere end at lade barnet have alle kontrol. Nonverbale eller delvist nonverbale børn vil vise deres frustration eller vrede ved at handle ud og i nogle tilfælde viser vold. Du skal sidde barnet og vise dem, at deres adfærd ikke er passende og genvinde kontrol.

• Belønning barnet med korte pauser i fem minutter eller deromkring i mellem undervisning forskellige opgaver eller lektioner. Børn med autisme har ofte svært ved at sidde og fokuserer på de samme ting for en lang periode. Ved at give barnet en pause, før du begynder på en ny lektion, giver du dem tid til at genoplade og omdirigere.

• Hold øje med ting, som barnet kan lide og prøve at indarbejde disse ting i din rutine. Hvis dine studerende elsker en bestemt tegneseriefigur end at forsøge at finde visuelle hjælpemidler, der bruger dette tegn eller behandle dem med en kort pause for at se tegnefilm. Jo mere barnet nyder aktiviteten, jo lettere bliver det at lære.

Tips & advarsler

  • Bliv ikke frustreret. Undervisning et barn med autisme er en hård og undertiden utaknemmelig job, fordi han eller hun ikke kan lade dig vide, når de er glade eller triste. De kan handle og endda bruge vold for at vise deres frustration. Du kan kun lære at rulle med slag.
  • Begrænse de distraktioner, at barnet vender i læringsmiljøet. Et barn med autisme bliver ofte let distraheret når der er for mange ting sker, som kan gøre læreprocessen endnu vanskeligere. Hamstere, et akvarium og mobiler hængende fra loftet kan sende barnet i overbelastning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com