Naturlige alternativer til Sacropoplexy

03/02/2012 by admin

Naturlige alternativer til Sacropoplexy

Mens sacropoplexy kirurgisk tilføjer et finmasket at holde skeden, livmoder, blære og rektal områder sagging inden for bækkenbunden af kroppen, kan proceduren manifestere ubehagelige bivirkninger. Naturlige alternativer til operationen er tilgængelige, især i de indledende faser af sagging eller prolaps og for milde symptomer. Fire naturlige alternativer, der kan hjælpe med at forhindre prolaps og styrke bækkenbunden er Kegel øvelser, yoga, akupunktur og en sund kost regime.

Kegel øvelser

Kegel bækkenbundstræning kan væsentligt styrke bindevæv og muskler lag, der holder op af den lavere torso organer. Øvelserne kan udføres på ethvert tidspunkt af dagen og uden at nogen vidste. Det betyder, at du kan udøve mens du venter i kø på en købmand eller afhente dine børn på skolen. Gør øvelserne konsekvent hver dag garners de bedste resultater.

Yoga

Yoga giver mulighed for at blive mere bevidst om hvordan du indånder og forholde sig til din krop. Lære, hvordan du forholder dig til abdominal pres er en nøgle til at forbedre din bækkenbunden integritet. Yoga omfatter flere stillinger for at forbedre bækkenbunden styrke, som de understøttede hovedstand og den ikke-understøttede skulder stå.

Akupunktur

I kinesisk medicin, er orgel prolaps diagnosticeret som "synker Qi" betingelse og behandlet med urter og akupunktur. Behandlingerne bidrage til at styrke, korrigere og løfte kroppens Qi. Den mest berømte akupunktur punkt til behandling af prolaps i kroppen kaldes Baihui, punkt 100 møder. Det er toppunktet af hovedet.

Kost

En kost, der er designet til at hjælpe kroppen nemt flytte fordøjede mad gennem kolon og ud af kroppen reducerer forstoppelse og behovet for at bære ned eller skubbe under en afføring. Sådan kost indeholder fødevarer højt fiberindhold og rige på enzymer, herunder spirede nødder og frø, friske grøntsager og frugt ud over fuldkorn og bønner. Undgå forarbejdede fødevarer, raffineret sukker, fedtholdige fødevarer og friturestegt mad, som mangler fiber og langsom fordøjelse, er vigtigt. Derudover er en af de mest værdifulde måder at støtte kolon sundhed drikke mere vand, hvilket er en purifier.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com