Hvordan til at bære sko efter knyst kirurgi

07/27/2010 by admin

En knyst er en deformitet af storetåen, der hovedsagelig skyldes iført sko, der er for stramt eller ikke er korrekt monteret. Selvom knyster er yderst smertefuldt, kan du nogle gange løse problemet ved at ændre den måde, du vælger dine sko. Hvis du ikke kan løse problemet på egen hånd og kan ikke tåle smerten, kan en ortopædisk kirurg udføre Ambulant kirurgi på knyst. Efter operationen er det vigtigt, at du slid ordentlig sko for at fremskynde helingsprocessen og forhindre knyst i at komme tilbage.

Instruktioner

• Undlade at bære alle slags sko indtil dressing eller kirurgisk sko er blevet fjernet. Du vil sandsynligvis bære omklædningsrum eller kirurgisk skoen i to til tre uger efter knyst kirurgi. Din læge vil fortælle dig præcis hvor længe.

• Når du starter iført sko igen, bør de har et bredt tå boks (del af sko, der dækker tæerne). Sko med en snæver tå boksen kan forårsage klemme og irritation at den tå, der er blevet opereret.

• Vælge en sko med en blød læder overdel til at bære indtil din tå er helet helt. Dette kunne være en atletisk sko eller en oxford-type sko.

• Afstå fra iført sandaler og andre typer af tynde såler sko. Vælg en sko med en sål, lavet af en stærk understøttende materiale, såsom gummi, for at forhindre refracturing af knoglen. Støttende sålen kan også støtte i at reducere hævelse.

• Undgå at bære høje hæle og andre mode typer af sko, indtil du fuldt ud har tilbagebetalt fra kirurgi. Disse typer af sko kan lægge ekstra pres på din fod, der kan resultere i øget hævelse og stivhed.

• Efter du har helbredt, bære sko, der har været korrekt monteret på dine fødder. Dette vil hjælpe med at forhindre en knyst fra kommer tilbage. En af dine fødder kan være større end den anden, så har begge fødder måles. Hvis dine fødder er to forskellige størrelser, skal du købe to par sko.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com