Software til Dyscalculia

06/15/2012 by admin

Software til Dyscalculia

Dyscalculia refererer til et sæt af indlæringsvanskeligheder relateret til matematik. Dyscalculic børn kæmper med nummer begreber og løse matematiske problemer, hurtigt bagud i klasser. Ny software til dyscalculia bruger MMS, multisensoriske og flerdimensionale tilgange til at hjælpe børn med at lykkes.

Multimedia hjælp for Dyscalculia

Børn med dyscalculia mangler en "antal forstand"---de har problemer vedrørende antal symboler virkelige verden objekter og situationer. Softwaretitler som "Mægtige matematik," tilgængelig indarbejde for klasseværelset og i hjemmet, math læring i interaktive video, ved hjælp af historier, musik og visuelle stikord til at hjælpe eleverne med at forholde sig matematiske begreber i hverdagen.

Multisensoriske hjælp for Dyscalculia

Fordi børn med dyscalculia har problemer i forbindelse med abstrakte tal symboler til fysiske mængder og beløb, er ved hjælp af sanserne til at oprette en fysisk forbindelse til symbol nyttigt. Programmer som "TouchMath" opmuntre børn til at oprette en taktil forbindelse til nummer symboler af sporing, røre eller disposition dem, skabe en fysisk forståelse af mængden og størrelsen relationer.

Flerdimensionale hjælp for Dyscalculia

Dyscalculic studerende kan have vanskeligheder med at skabe visuelle-rumlige forbindelser til tal. Udnytte 3D og andre teknologi, softwarepakker som "The antallet Race" stole på en multidimensional computer algoritme, som gør det muligt for studerende at se relationer mellem symboler og fysiske rum. Disse programmer er i stand til at spore problemområder og justere sværhedsgrader som en studerende skrider frem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com