Synvisc farer

08/21/2010 by admin

Synvisc farer

For dem, der lider af slidgigt eller slidgigt, kan selv den simpleste af opgaver såsom at skrive eller at skrive være tortur. Forårsaget af degeneration af brusk i leddene, påvirker slidgigt en anslået 20 millioner amerikanere; Det forekommer hyppigere som folk alder. Synvisc er en indsprøjtning behandling bruges til at lindre smerter forårsaget af slidgigt. Ligesom nogen form for medicin, der er farer, når du bruger Synvisc, så tage forholdsregler for disse bivirkninger.

Smerter og hævelse

Ifølge MedicineNet.com, Synvisc bruges som en indsprøjtning i knæleddet, som bruges ved andre behandlinger, såsom fysioterapi og smertestillende midler, er mislykket i lindre symptomer på slidgigt. Synvisc indeholder hyaluronsyre, som hjælper til gendanne tykkelse til væsken omkring knæet blandede, at tage presset ud af fælles, selv og smøre området som det flytter, lindre smerter.

Injektionen er den mest almindelige risiko relateret til Synvisc smerter og hævelse i området af knæet. Forskning af eMedTV.com skøn at 7,2 procent af patienter, der modtog injektion lidt af smerter og hævelse i området. Dette kan normalt behandles med smertestillende midler eller anti-inflammatoriske medicin såsom ibuprofen.

Hvis disse symptomerne vedvarer, eller medicinen ikke virker, konsultere din læge straks. I nogle tilfælde smerter og hævelse kan indikere en infektion, og leddet kan skal tømmes.

Allergi

Som mærkeligt som det lyder, Synvisc indsprøjtninger er lavet delvist fra kylling kamme. Derfor, hvis du er allergisk over for nogen fjerkræ produkt, herunder kylling æg eller fjer, du bør ikke modtage Synvisc injektion, som en alvorlig allergisk reaktion kan forekomme, hvilket resulterer i intense smerter og hævelse og andre mulige komplikationer.

Almindelige bivirkninger

Som mange andre lægemidler, kan Synvisc resultere i mindre forstyrrelser i din krops normale funktioner. En lille gevinst eller tab af vægt og problemer med at få til at sove efter injektioner er fælles som med enhver ny medicin. Sørg for du læge kender hvis du er gravid, ammer eller forsøger at blive gravide, før du modtager indsprøjtning, som medicinen kan potentielt påvirke graviditet. Følg alle lægens ordrer netop vedrørende når at få injektionerne og hvad de skal gøre bagefter for at undgå mere alvorlige sundhedsrisici.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com