Sådan Sammenlign sygeforsikring

08/19/2010 by admin

Sådan Sammenlign sygeforsikring

At vælge en sygeforsikring plan er en af de vigtigste og mest afgørende beslutninger, du vil gøre. At have sygesikring kan du frit besøge læger, specialister og hospitaler uden frygt for at skulle betale en massiv regningen. På den anden side, der findes en hel række sygesikring planer og hvad gælder for en gælder ikke for den anden. Sammenligne sundhedsplaner og vælge den, der passer bedst til dine behov vil hjælpe både din tegnebog og din sundhed.

Instruktioner

• Sammenlign typer af planer. De fire store sundhedsplaner er: sundhed vedligeholdelse organisationer (HMO), Point of Service planer (POS), foretrukne leverandør organisationer (PPO) og gebyr for Service planer (godtgørelse). Hver af fire er vidt forskellige, når det kommer til at vælge læger, specialister og gøre betalinger og co-betaler. Vælg den, der vil mest gavn dine behov.

• Sammenlign præmier. Alle sygesikring planer omfatter forskellige omkostninger. Det er vigtigt at sammenligne omkostningerne ved præmier at vide hvis du har råd til typen plan, du vil.

• Sammenlign dækning. Ikke alle sygesikring planer omfatte alt relateret til medicinsk behandling. I virkeligheden, meget gør få. For eksempel, nogle dækker organtransplantationer, og andre ikke. Det er vigtigt at vælge en forsikring plan, der omfatter medicinske betingelser, der gælder og noget for dig.

• Sammenligne fordele. Nogle sygesikring planer tilbud dental og vision dækning ud over din sygesikring, mens andre planer tilbyde kun sygesikring. Sygesikring planer også adskiller sig på det fradragsberettigede beløb, co løn beløb, antallet af lægebesøg er omfattet i et år og andre forskellige fordele.

• Undersøg metodetrin for hver forsikring planen. Der er normalt forskellige metodetrin tilknyttet hver sundhedsplan med hvert niveau stiger i pris: jo højere den mere ekspansiv lags dækning og fordele. Det er vigtigt at overveje disse niveauer, når du vælger en sygeforsikring plan, som den billigste tier ikke kan give dig dækning og fordele skal du.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com