Sandkasse farer

08/14/2010 by admin

Sandkasse farer

Forbrugergrupper, uddannelsesforskning agenturer og forældre har udtrykt bekymring over hvad materiale og kemikalier kan være i sandet, som børnene lege i. Forskere har fundet, at nogle af farerne i sandkasser kan undgås blot ved at holde sandkasse dækket mens det ikke bliver brugt. Andre foranstaltninger, som ordentlig dræning og regelmæssig rengøring, også mindske farerne i sandkasser.

Asbest

En patolog på State University of New York i Syracuse rapporteret at finde asbest fibre i sand anvendelig hen til forbruger til sandkasser; flere andre videnskabsfolk har gjort de samme slags resultater. Leverandør af sand til sandkasser, Toys R Us' Kiddies sjov Sand, Genstar sten produkter Premium spille Sand er blevet fundet for at indeholde asbest. Asbest er et kendt carcinogen, der forårsager alvorlige sygdomme som asbestose. Trods resultaterne af dem i det videnskabelige samfund forblev disse sands på markedet. Før du køber sand for et barns sandkasse, mange forældre netværk til at finde den sikreste sand til at bruge.

Bakterier

National sanitet Foundation fandt, at der var et højt niveau af bakterier i offentlige sandkasser. Efter sin undersøgelse rådes NSF forældrene og offentlige institutioner til at ændre sandet når sandkassen har været i brug et stykke tid. For at forhindre børn i at blive syg spille i sandkasse, rense sandkassen efter hver brug og dække det vil godt nok til at gøre visse ingen dyr eller insekter kan komme, og at ingen blæser snavs være til stede.

Cyrstalline Silica

Occupational Safety & Health Administration har besluttet, at Krystallinske silikater er et farligt materiale og har er klassificeret som kræftfremkaldende. Mange producenter af legeplads sands har fjernet dette materiale fra deres produkter og annoncere på emballagen, at sandet ikke indeholder det. National sanitet Foundation rådgiver forbrugere ikke at købe spil sand, medmindre der står på etiketten at det er krystallinsk-silica-fri.

Kutane Larva Migrans

Kutane larva migrans er en hudlidelse, der er forårsaget af hunde. Børns leg i sand kasser hvor der har været hunde, katte eller andre dyr kan kontrakten det. CLM er forårsaget af hageorm larver. Der dækker sandkassen, når det ikke er i brug og jævnligt rengøring og ændre sandet vil hjælpe med at forhindre et udbrud som dette. Hvis mens rengøring findes sandkasse tegn på dyrenes tilstedeværelse, bør sandet fjernet og ændret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com