Sådan bruges Nicotrol

05/15/2012 by admin

Sådan bruges Nicotrol

Nicotrol er en form for NRT (nikotinerstatningsterapi), indfører nikotin ind i blodbanen i en person, der forsøger at stoppe med at ryge. Nicotrol er tilgængelig som en tyggegummi, en klæbende plaster bæres på huden og en inhalator. Tygge tyggegummi, plastret eller bruger inhalator hjælper lethed nikotin abstinenser samtidigt med at introducerer ingen af de giftige kemikalier, der gør rygning så farligt for dit helbred. Nicotrol gummi er det samme produkt som Nicorette tyggegummi. Pharmacia, det selskab, der gør Nicorette, blev erhvervet af Pfizer, som derefter oprettet det nye brand. Pfizer hedder det, at Nicotrol er "mere konkurrencedygtig pris" end Nicorette.

Instruktioner

• Tal med en læge om hvilke type af Nicotrol produktet ville virke bedst for dig. Vælg kun én type for din rygning rygestop program; ikke kombinere forskellige typer af NRTs.

• Hvis du vælger lappe, bære det i løbet af dagen, at sætte det, når du vågner op og fjerne det, før du går på vågeblus. Plasteret er selvklæbende og kan placeres på næsten enhver diskret område af huden. Mange mennesker bære plasteret på deres skulderbladet.

• Hvis du bruger en Nicotrol inhalator, start med den anbefalede startdosis, som er 6 til 16 kapsler dagligt, afhængigt af hvor mange cigaretter du brugte til at ryge. Pust på inhalatoren i 20 minutter når en nikotin trang strejker. Maksimale effekt opnås normalt inden for 15 minutter, ifølge Pfizer. Produktinformationen for Nicotrol inhalator, at dosis er normalt vedligeholdt i 3 måneder og derefter koniske i 3 måneder. Produktet anbefales ikke til mere end 6 måneders brug.

• Tygge Nicotrol tyggegummi når du tørster nikotin. Tygge et stykke, indtil du føler en prikkende fornemmelse, og derefter placere tyggegummi mellem dit tandkød og tænder, så det presser mod indersiden af munden. Forlade hjørnetand i sted, indtil den prikkende fornemmelse aftager, derefter tygge det igen og Gentag. Pfizer stater, at et stykke Nicotrol tyggegummi bør sidste cirka en halv time når det anvendes som instrueret.

Tips & advarsler

  • Stoppe med at bruge Nicotrol produkter og tale med din læge straks, hvis du oplever bivirkninger. Almindelige bivirkninger af nikotin tilbagetrækning og NRT brug omfatter hovedpine, mild kvalme og svimmelhed.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com