Anbefalede portioner af fødevaregrupper

05/17/2012 by admin

Anbefalede portioner af fødevaregrupper

USA Department of Agriculture fremmer trivsel og sund kost gennem madpyramiden, et sæt af retningslinjer designet til at hjælpe amerikanerne afgøre hvad fødevarer at spise på en daglig basis. Efter dagligt anbefalede betjener størrelser for hver fødevaregruppe sikrer en velafrundet kost.

Fuldkorn

Fuldkorn og bælgfrugter indeholder komplekse kulhydrater, som er en glimrende kilde til energi. Det anbefales, at du spiser 6-11 portioner af fuldkorn hver dag.

Frugter og grøntsager

Frugter og grøntsager er rige på næringsstoffer og vitaminer. De er også høj i fiber og lavt fedtindhold. American Heart Association anbefaler at spise tre til fem portioner af grøntsager og to til fire portioner af frugt dagligt.

Mejeri

Mejeri elementer som skummetmælk og fedtfattig yoghurt giver calcium for knoglestyrke. Prøv at spise fedtfattige mejeriprodukter varer to til tre portioner hver dag. For børn, er det anbefalet at spise to eller flere portioner pr. dag. Til gravide eller ammende kvinder og ældre voksne, fire eller flere portioner anbefales dagligt.

Kød, bønner og æg

Kød, bønner og æg giver kroppen med protein, jern og zink. American Heart Association anbefaler to portioner af magert kød, fjerkræ, fisk og skaldyr eller vegetariske proteiner hver dag. Formål at spise mindst to portioner af fisk hver uge.

Fedtstoffer og slik

Fedtstoffer og slik er ofte højt i kaloriefattige indhold endnu lav i ernæring. Mens det er okay at nyde fedtstoffer og slik i moderation, anbefales det, at du bruger dem sparsomt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com