Naturlige kur til katten Scratch feber

09/09/2012 by admin

Katten scratch feber, også kendt som katten scratch sygdom, opstår, når en person er ridset eller bidt af en kat. Det er en infektion forårsaget af en bakterie kaldet Bartonella henselae. Mens dette ikke kan være en alvorlig sygdom i nogle mennesker, kan andre have ganske vanskelig tid med det. Læs videre for at finde naturlige måder at helbrede katten scratch feber.

Fange sygdommen

Mens navnet antyder, at du kan fange det fra at blive ridset af en kat, er der også andre måder at få inficeret med katten scratch feber. Denne bakterie kan opholde sig på kat pels, så blot petting en kat og derefter gnide øjnene kan inficere dig med sygdommen. Mange katte har bakterier i deres spyt, men viser ingen tegn på symptomer.

Tegn og symptomer

Nogle tegn, som du måske har katten scratch feber omfatter: kvalme, feber, kuldegysninger, opkastning og træthed. Lymfeknuder kan også blive øm og betændt. Små klumper vil også udvikle nær stedet for bid eller bunden, normalt inden for ti dage. Efterhånden som sygdommen skrider frem, flere klumper kan forekomme i nærheden af infektionen.

Behandling

Katten scratch feber kan blive en alvorlig sygdom, hvis ikke behandlet ordentligt. Men hvis du har et sundt immunsystem, denne sygdom normalt går væk af sig selv i et par uger. Ordentlig hvile og masser af væsker hjælpe med denne betingelse. I mere alvorlige tilfælde, kan antibiotika anvendes for at fremskynde helbredelsesprocessen.

Forebyggelse

At forsøge at forhindre dette i at ske igen, Sørg for at grundigt vaske dine hænder efter at have spillet med en kat. Hvis du er bidt eller ridset af en kat, vaske dine hænder med sæbe og vand. Hvis dine symptomer forværres Sørg for at besøge en læge for øjeblikkelig lægehjælp.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com