Toenail svamp i børn

09/08/2012 by admin

Toenail svamp i børn

I "Fitzpatricks dermatologi i General Medicine," har læger-betænkningen, der toenail svampeinfektion, eller onychomycosis, været stigende i børn, der repræsenterer 20 procent af overfladiske svampeinfektioner i en 2006 undersøgelse af 10 års værd af data. Toenail svampen er ikke liv truer, men kan være ubehageligt og skæmmende.

Årsager

I "Fitzpatricks dermatologi i General Medicine," er de tre vigtigste klasser af svampe, der kan forårsage toenail svamp identificeret som dermatofytter, gær og ikke-dermatofyt forme. Trichophyton rubrum, en dermatofyt er den mest almindelige toenail svamp ansvarlig for infektion.

Risikofaktorer

Svampe trives i varme, våde steder og normalt indtaste tånegle gennem et lille snit eller pause. Andre risikofaktorer omfatter familie historie, dårlig sundhed, fitness-aktiviteter, offentlig badning og stramme sko.

Tegn og symptomer

Toenail svamp producerer ofte en hvidlig til brunlig-gul misfarvning, fortykkelse og deformitet af neglepladen. Barnets tånegle er normalt kedelig, sprødt og overdimensionerede.

Forebyggelse

Nogle måder at forhindre toenail svamp omfatte undgå, at gå barfodet i højrisikoområder på offentlige steder, at holde sko tørre indeni, ændre sokker ofte, iført korrekt montering sko, ved hjælp af absorberende eller svampedræbende pulver og god hygiejne.

Behandling

Hos ellers sunde små børn er topiske cremer, som af imidazoler, normalt den første mulighed. Flere orale anti-svampe medicin er også betragtes som sikre og effektive.

Overvejelser

Selvom toenail svamp er generelt betragtes som en kosmetisk betingelse, der ikke kræver behandling, bør en diabetisk barn se en læge på grund af risiko for fodsår.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com