Kost Tips til at sænke kolesterol

08/26/2010 by admin

Ifølge American Heart Association er kost lavt kolesterol og mættet fedt den første linje i forsvaret mod hjertesygdomme og de første skridt mod at sænke dit kolesteroltal. Denne måde at spise kræver omhyggelig mad overvågning, navnlig af kød, mejeriprodukter og madlavning olier. AHA har flere tips til at hjælpe dig overgang til din nye kost.

Kød

AHA anbefaler at ændre din kost til at omfatte kun magert kød i portioner ikke større end et spil kort. De foreslår også, at alt kød skal trimmes, med det overskydende fedt fjernes før tilberedning. Deres retningslinjer kræver spise fisk op til tre gange om ugen, fordi det er lavere indhold af mættet fedt end de fleste andre typer af kød. De foreslår også, at have flere meatless måltider hele ugen, vælger i stedet for høj-fiber proteinkilder som bønner.

Mejeri

AHA ikke anbefale at fjerne mejeri fra kosten, men snarere, at mejeriet være valgt klogt. Mælkeprodukter kan være en vigtig kilde til calcium og andre vitaminer og mineraler, men det kan også være en høj kilde til mættet fedt. AHA anbefaler at bytte ud regelmæssig dairy og oste, fedtfattig eller fedtfri versioner.

Fuldkorn

Stigende fuldkorn og fibre i kosten har vist sig at hjælpe med at reducere hjertesygdomme risiko og lavere kolesterol. En anden tilføjede fordel er, at disse fødevarer gøre dig fuld hurtigere og holde dig fuld længere mens de resterende relativt lav i kalorier og stort set fedtfri. AHA anbefaler udskiftning mindst halvdelen af din simple stivelse med fuldkornsprodukter.

Fedtstoffer

AHA anbefaler altid at vælge flydende fedt over faste fedtstoffer, når madlavning. Hvis det er muligt, foretrækker de at bruge en madlavning spray, snarere end en flydende olie fordi spray giver dig en lignende virkning uden at tilføje overskydende olier til dine måltider. Opmærksom er på hvor meget olie du bruger også nøglen. I de fleste tilfælde kan du bruge langt mindre olie, du er vant til med de samme resultater, og du kan Sauter mange fødevarer, især grøntsager, i vand.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com