Meadowsweet bivirkninger

07/11/2012 by admin

Meadowsweet, eller filipendula ulmaria, er en flerårig plante hjemmehørende i Europa. Denne plante vokser op til fem fod høj med aflange stilke og hvide blomster, der giver off en sød mandel-lignende duft. Urtemedicin præparater bruge meadowsweet blomster. Meadowsweet er brugt som et middel mod forkølelse, influenza, slidgigt, leddegigt, mave forstyrret, mavesår, dyspepsi og hyperaciditet. Selvom meadowsweet betragtes som en sikker krydderurt, bruge det med nogen forsigtighed. Altid informere din læge om hvilke naturlægemidler kosttilskud og behandlinger, du tager. Dette forhindrer eventuelle komplikationer, når de går for kirurgi eller et kontor procedure.

Egenskaber

Meadowsweet har et højt niveau af flavonoider. Det er også ekstremt højt i salicylater herunder salicin, salicylaldehyde og methyl salicylat. Disse stoffer er tæt forbundet med aspirin. Meadowsweet er en anti-inflammatorisk effekt. Det har også evnen til at reducere smerter og lavere feber under sygdom.

Aspirin advarsel

Mennesker, der er følsomme eller allergiske over for aspirin bør undgå at bruge almindelig Mjødurt. Meadowsweet efterligner aspirin på grund af den høje salicylat indhold. Andre mennesker bør undgå meadowsweet er mennesker med astma, gigt, diabetes, hæmofili, aktive mavesår sygdom, hypoprothrombinemia, nyresygdom og leversygdom. Børn bør ikke gives meadowsweet, da det vil øge deres risiko for at udvikle Reyes syndrom.

Lægemiddelinteraktioner

Meadowsweet kan interagere med visse lægemidler. Tag ikke meadowsweet med blodfortyndende medicin og antikoagulerende medicin som aspirin. Meadowsweet kan forstærke de fordele og bivirkninger af disse lægemidler. Bismuthsubsalicylat og ticlopidin indeholder salicylat forbindelser og bør ikke tages sammen med almindelig Mjødurt.

Blødning

Meadowsweet bruges til at behandle gigt og kræft. Den forhindrer blodpropper. Det er også lindrer pres og betændelse på leddene. Dette øger risikoen for blødning. Meadowsweet naturligt thins blodet og gør det sværere for kroppen at stoppe blødninger. Andre urter, som øger din risiko for blødning er ginkgo, hvidløg, ingefær, ginseng, willow bark, dong guai, gurkemeje, blåbær og Matrem.

Warfarin interaktioner

Warfarin forstyrrer kroppens evne til korrekt brug vitamin K. tager meadowsweet med warfarin forstærker denne medicin antikoagulerende virkning. Dette udgør en sundhed risiko for blødning. Andre urter, der negativt interagerer med warfarin er angelica, arnica, bromelain, kamille, Djævelens klo, bukkehorn, Matrem, hvidløg, ingefær, ginseng, grøn te, lakrids, passionflower, Rødkløver, gurkemeje og willow bark.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com