Det bedste tidspunkt at bruge Protein kosttilskud

06/28/2012 by admin

Protein kosttilskud bruges til at hjælpe atleter bygge mere muskel masse. De mest almindelige kosttilskud er kreatin og glutamin, at forsyne kroppen med ekstra protein, som er den vigtigste komponent, der benyttes i muskelfylde. Proteintilskud er vanskeligt på leverfunktion, så får mest ud af din protein kosttilskud af timing dem korrekt er afgørende.

Kreatin Vs. Gluatmine

Disse kosttilskud begge bruge natrium som den primære transportmåden for absorption. Ved at tage disse kosttilskud sammen, kan de konkurrere med hinanden om metaboliske veje og ikke være fuldt absorberet. Dette problem kan afhjælpes nemt ved ikke at tage kosttilskud sammen. En mulighed er at tage kreatin en halv time før en træning og umiddelbart efter en workout. Dette kaldes bracketing og hjælper kroppen med at forberede anabolske træning ved at begrænse nedbrydning af muskler under træningen. Glutamin bør tages på andre tidspunkter af dagen, som beskrevet i afsnit 3.

Post Workout

Hvis en person skulle vælge én gang for at tage et proteintilskud, ville dette være umiddelbart efter en workout. Musklerne har været stresset og anspændt og opleve opdeling. Ved at forsyne kroppen med ekstra protein, vil musklerne absorbere dem hurtigt og reparere hurtigere. Ved at blive absorberet hurtigt, kroppen bruger protein tilføjet til kroppen og begrænse stress tilføjes leverfunktionen af tillægget.

Sengetid og morgenmad

Glutamin bør tages før sengetid, da det øger niveauet af væksthormon. Denne periode af resten hjælper kroppen med at hvile og reparere og er den perfekte mulighed for at hjælpe musklerne restituere sig og vokse, hvilket gør træning mere effektiv.

Om morgenen er en anden god tid til at tage glutamin. Kroppen har ikke haft nogen mad i mere end otte timer og er desperat for ernæring. Idet protein på dette tidspunkt hjælper med at forberede dagen muskler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com