AHRQ Diabetes Care strategier

04/13/2012 by admin

Diabetes er en endokrine lidelse, der forekommer, når bugspytkirtlen ikke er i stand til at kontrollere niveauet af blodsukker, fordi det ikke producerer tilstrækkeligt insulin. Ifølge agenturet for Healthcare Forskning og kvalitet (AHRQ), diabetes er den sjette mest almindelige dødsårsag i USA og i 2009, cirka 132 milliarder dollars er brugt på den medicinsk behandling for diabetesbehandling hvert år. AHRQ rapporterer tre strategier, der bør gennemføres for at forbedre behandlingen af denne betingelse: mobilisere Fællesskabet, uddanne patienter og skabe høj kvalitet sundhedssystemer.

Mobilisere Fællesskabet

En strategi til at lukke hullet i behandlingen af diabetes er at fremme Fællesskabet at blive involveret. Denne strategi omfatter foranstaltninger til at uddanne community-medlemmer om tilstanden og mobilisere Fællesskabet at støtte andre, der lider af denne betingelse. Mange diabetikere er deaktiveret af virkningerne af sygdommen. Derfor kunne fællesskabsstøtte gå langt i at fjerne problemet og forbedre pleje og livskvalitet.

Med fællesskabsstøtte, kan diabetiker mad muligheder i restauranter og offentlige steder gøres tilgængelige. Spise en sund kost lavt sukker, fedtstoffer og kulhydrater er afgørende for diabetes management. Denne støtte ville gøre valg nemmere for diabetisk. Fællesskabet bevidsthed begivenheder og træningsprogrammer kan også hjælpe med diabetes forebyggelse og forvaltning. Fedme bidrager til diabetes, og hvis motion og sundhed-centreret muligheder var tilgængelige for Fællesskabet som helhed med offentlige øvelse facilitet muligheder, der er store muligheder for at reducere fedme-epidemien og minimere risikoen for at pådrage diabetes.

Uddanne patienter

Ifølge den amerikanske Diabetes Association, 174 millioner dollars blev brugt i 2007 på behandling af diabetes og i 2005, 233,619 mennesker døde som følge af denne sygdom. Ifølge AHRQ indtræffer ofte disse dødsfald fordi patienter ikke er uddannet. Personer med diabetes bør gøre det deres primære ansvar at lære alt muligt om deres tilstand.

Patienter kan gøre dette ved at tale med deres læge, eller deltage i seminarer leveret Diabetes sygeplejerske praktiserende læger. Diabetikere kan også gøre uafhængig forskning, deltage i et diabetes støttegruppe eller rådføre sig med en ernæringsekspert faglærte inden for diabetesbehandling. Dette vil bidrage til at lukke kløften mellem sundhedspersonale og patienter i behandling af denne fælles betingelse. Derudover kan diabetisk forstå hendes tilstand i dybden i stedet simpelthen påberåbe sig oplysningerne udelukkende til hende af hendes sundhedspleje udbyder.

At skabe høj kvalitet sundhedspleje systemer

AHRQ tyder også på, at oprettelsen af en høj kvalitet sundhedssystem er også en afgørende strategi i kløften mellem hvad der vides om denne tilstand og de til rådighed værende behandlings. Oprettelse af en høj kvalitet sundhedssystem indebærer adgang til de nyeste kliniske data om betingelsen. Adgang til de seneste data kan hjælpe sundhedssystemet har styr på den seneste videnskabelige udvikling i behandling og at udvikle de mest up-to-date pleje strategier.

Denne type oplysninger kan også støtte skabelsen af behandling planer om at give patienter med alle deres muligheder, før de beslutter på et sidste linje i kamp mod deres tilstand. At skabe en høj kvalitet sundhedssystem indebærer oprettelse af et kommunikationssystem, der sikrer primære læger kan kommunikere med hospitaler og vice versa, ifølge AHRQ. Med henblik herpå, AHRQ har sammensat en ressource guide for staten handling, designet til at hjælpe staterne med at oprette denne type af høj kvalitet sundhedspleje system, at AHRQ mener er afgørende for vellykket diabetesbehandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com