De bedste kilder til B12

08/08/2010 by admin

De bedste kilder til B12

Vitamin B12, også kaldet cobalamin, er et vigtigt vitamin, som kroppen ikke kan producere på egen hånd, men det kan oplagres i leveren. Faktorer, der kan nedbryder B12 i kroppen omfatter problemer med stofmisbrug, fordøjelsesproblemer og en vegetarisk kost. B12-vitamin findes naturligt i mange lækre kød og vegetariske fødevarer.

Oksekød lever

Oksekød lever er en af de højeste koncentrationer af vitamin B12 per portion. En 4-ounce servering giver ca 42 mikrogram (mcg) af B12, mere end seks gange den anbefalede daglige indtagelse.

Snapper

Når bagt eller kogt, giver snapper lige under 4 mcg af B12 pr. 4-ounce servering. Dette er lidt over to tredjedele af vitamin B12 at kroppen typisk har brug for hver dag. En fælles og populære række snapper er rød snapper.

Vildt

Vildt er også kendt som hjorte kød. Hver 4-ounce servering af vildt tilbyder 60 procent af et menneskes daglige B12 indtag. Vildt er højere i kalorier end oksekød lever eller snapper, så det er en mindre ønskeligt valg for dem på en kalorieindhold diæt.

Vegetar B12

For vegetarer, kan en befæstede korn være den bedste måde at få nok daglige B12. Ifølge en National Institutes of Health (NIH) Faktaark har en servering af morgenmadsprodukter beriget med 100 procent af den daglige værdi af B12 omkring 6 mcg af vitaminet. For lakto-ovo-vegetarer, æg, mælk, yoghurt og ost indeholder nogle vitamin B12, men i mængder, der kræver flere portioner til at opfylde den daglige indtagelse anbefaling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com