Problem med kunstige knæ

08/12/2010 by admin

Problem med kunstige knæ

Knæalloplastik er en velsignelse for mange. Det tager en syge, tilskadekomne eller rådnende knæ fælles, og forvandler det til en fungerende, nyttig del af kroppen igen. Selv om det er en større operation og bærer nogle risici, er de fleste, der har det taknemmelig og tilfreds. Men selv de bedste operationer har nogle ulemper. Kunstige knæ er ikke naturlige knæ; de har nogle problemer i forbindelse med dem.

Funktion

Funktionen af kunstige knæ er at erstatte en knæleddet, at gennem skade, sygdom eller degeneration kan ikke længere fungere. I mange tilfælde patienten har ikke kunnet gøre endda daglige aktiviteter i et stykke tid, og udskiftning af de dårlige knæ med menneskeskabte proteser er en enorm forbedring. Af gennemgår knæalloplastik, en person opgiver ethvert håb for hans naturlige knæleddet og accepterer en protese.

Effekter

Effekten af knæalloplastik er at give patienten til at genoptage normale, daglige aktiviteter. Disse omfatter: walking, hug, klatring trapper, knælende, stiger, blid cykling, svømning, Golf og andre skånsomme eller ikke-effekt sport. De fleste patienter er glade for at være i stand til at lege med deres børn eller børnebørn, gå rundt om blokken uden smerter, og være i stand til at forcere trapperne. I dette område, knæalloplastik er vellykket og de kunstige knæ udgør ikke nogen problemer.

Begrænset brug

En af de store gripes med kunstige knæ er, at de ikke er så alsidig som originalerne. Dette er forventeligt. Uanset hvor stor moderne teknologi er, det ikke kan erstatte den menneskelige krop. Den kunstige knæ har ikke helt vifte af bevægelse eller evnen til at vende, twist og stræk som menneskelige knæet. Det har også ikke opholder sig kapacitet. Patienter bliver trætte lettere, deres muskler bliver ømme hurtigere og de kan opleve smerter, hvis de forsøger alt for meget.

Smerter

Et andet problem med kunstige knæ er, at der vil være nogle dvælende smerter fra at have knogler skåret og erstattet. Under vejret ændringer, efter for meget aktivitet, eller hvis der er en stamme, slag eller fald, den kunstige knæ vil ikke have den oprindelige knæ rekuperativ beføjelser. Smerten bliver mere intens og holder længere, og enhver skade kan være langt mere alvorlige, da du kigger på eventuelt at have beskadiget materialer i fælles. Nogen alvorlige smerter forbundet med din kunstige knæ skal tjekkes ud.

Holdbarhed

Et stort problem med kunstige knæ er de holder ikke evigt, og den yngre og mere aktiv du er, den kortere levetid, de vil have. Dette er en af grundene til at erstatte knæet er det sidste, en kirurg vil gøre ved behandling af knæproblemer. Den kunstige knæ varer normalt omkring 10-15 år, og derefter skal blive erstattet igen, som materialerne vil have slidt. I de fleste tilfælde kan kun to kunstige knæled gøres med det samme ben i en levetid, så dette kan være et reelt problem for en yngre patient, der skal have sine knæ udskiftes. Nøglen til at gøre dem sidste er at tage sig af dem. Lægger mindre vægt på fælles er bydende nødvendigt at levetiden af den kunstige knæ.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com