Hvad forårsager dårlig lugt, når du bøvse?

05/08/2012 by admin

Hvad forårsager dårlig lugt, når du bøvse?

Alle burps. Bøvsen ekskluderer luft eller andre gasser fra maven gennem munden. Ildelugtende lugte, der er et resultat af bøvsen kan indikere et problem i fordøjelsessystemet. De kan også være forårsaget af visse fødevarer. Observation af spise vaner og/eller eventuelle andre sundhedsspørgsmål kan føre til forebyggelse af ildelugtende bøvser.

Svovl bøvser

Svovl bøvser er bøvser, der ledsages af en dårlig lugt, der ligner rådne æg. Mange mennesker bøvser ikke-lugtende luft efter at spise eller drikke, mens andre er tilbøjelige til at bøvsen luft, der har en rådne æg lugt. Dette er ubehagelige og ofte pinligt. Sundheden Hype påpeger, at lugten af svovl kommer fra hydrogensulfid (H2S), som er en gas med oprindelse fra svovl-holdige proteiner i visse fødevarer efter de er opdelt i maven eller tyndtarmen. Svovl bøvser kan ledsages af intestinal oppustethed og gas.

Fødevarer, der indeholder svovl

Mad med højt proteinindhold kan nogle gange føre til svovl bøvser, og derfor bør undgås, når du forsøger at fjerne betingelsen. Meget protein fødevarer kan tage længere tid at fordøje, og hvis maden forbliver i maven i lang tid, hydrogensulfid er produceret. Nogle grøntsager, der indeholder svovl omfatter broccoli, asparges, løg og Swiss chard. Æg bør undgås. Frugter såsom avocado og bananer har et højt svovlindhold. Bønner og linser er andre fødevarer, der forårsager svovl bøvser.

Medicinske tilstande

Ildelugtende bøvser er normalt forårsaget af bakterier i maven og fordøjelseskanalen. Ifølge Home Retsmidler, er bakterier, som helicobacter pylori og parasit giardia, kendt for at forårsage infektioner i tarmen og maven. Svovl bøvser kan forekomme som et symptom på disse infektioner. Andre tilstande, såsom Crohns sygdom, og irritabel tarm syndrom kan være årsager til ildelugtende bøvser. Medicin kan også indeholde svovl, derfor forårsagede lugtende bøvser.

Behandling og forebyggelse

En måde at slippe af svovl bøvser er at fjerne svovl-holdige fødevarer fra din kost. Fødevarer med højt fiber, som frisk frugt, salat og kål, anbefales til at rense mave og tarm. Forbruget af mejeriprodukter bør reduceres stærkt. Drikkevand og urte-te kan også bidrage til at afhjælpe problemet. Pepto-Bismol kan støtte i at reducere mængden af gas i maven. Hvis du har mistanke om ildelugtende bøvser er et symptom på et mere alvorligt problem, eller hvis de er ledsaget af opkastning og diarré, se en læge.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com