Sådan Care for et ben kastet på børn

08/08/2012 by admin

Sådan Care for et ben kastet på børn

Skader på knogler, ledbånd og sener kræver en periode med immobilisering til at helbrede. I lægens kontor, glasfiber eller gips casting materiale er fugtet og pakket rundt om den skadede kropsdel og hærder som det tørrer. Kaster er ofte bruges på børn på grund af deres høje aktivitet og begrænset forståelse for at beskytte en skadede kropsdel. Følge flere trin for at pleje dit barns ben stemmer.

Instruktioner

• Ophøje dit barns ben på flere puder, når han ikke bevæger sig. Dette vil tillade tyngdekraften til at mindske hævelse og flytte væsken tilbage mod hjertet. Øget hævelse kan gøre hans stemmer for stram, at kompromittere blodtilførslen til hans mund. Fortæl dit barn til at vrikke tæerne ofte hele dagen for at forbedre cirkulation.

• Dække barnets støbt med en plasticpose før hun bader. Har hendes resten det skadede ben på kanten af karret og sidde på en skammel, placeret i karret mens badning. Glasfiber og gipsafstøbninger vil opdeling, hvis de får våde, og hudirritation opstår inde i støbt.

• Holder dit barn væk fra snavs, sand og andre partikler, der kunne komme ind i støbt. Hudirritation kan forekomme og åbne sår kan udvikle. Instruere dit barn ikke at samle på polstring rundt i kanten af stemmer eller placere noget i stemmer, selv om huden nedenunder kløe. Fylde to gallon størrelse poser med is og Placer dem på hver side af medvirkende i 20 minutter for at mindske disse symptomer.

• Opmuntre dit barn til at dekorere hans stemmer for at gøre det iført tid mere tålelige. Skærm for betydelige stigninger i smerte og check for klager over følelsesløshed eller prikken, som kunne tyde på at stemmer er for stram eller ikke passer godt. Støbte ændringer kan være nødvendig som hævelse svinger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com