Mad retsmidler til forkølelsessår

03/05/2012 by admin

Forkølelsessår eller feber blister er en form for herpes simplex type 1 (HSV-1). Forkølelsessår vises ofte som blærer på munden og læber såvel som andre steder i ansigtet. Disse blærer er ofte fyldt med væske og kan være smertefulde. HSV-1 er smitsom og kan overføres fra person til person. Der er flere fødevarer, der hjælper helbrede forkølelsessår, mens andre fødevarer kan hjælpe udbredelsen af HSV-1.

Yoghurt

Spise yoghurt kan hjælpe afværge forkølelsessår. Yoghurt indeholder acidophilus bakterier, som hjælper med at kontrollere betændelse i virussen...

Ice

Smerten ved forkølelsessår kan afhjælpes ved hjælp af is. Smerter kan reduceres ved det første tegn på prikken ved hjælp af tre eller fire isterninger i en fugtig klud og gnide området let. Isen bør anvendes i fem til 10 minutter hver time.

Te

Garvesyre i te bringer antivirale egenskaber. Sort te har især en høj koncentrat af garvesyre. De fleste teposer placeret på inficerede områder vil medvirke til at reducere udvikling og smerte.

Citronmelisse

De olier, der er indeholdt i citronmelisse hjælpe hæmmer væksten af forkølelsessår. Citronmelisse er en indfødt plante fra det sydlige Europa og nordlige Afrika. De olier, der er indeholdt i citronmelisse har antiviral kapaciteter. Citronmelisse er oftest findes i lotion og te.

Krydret mad

Undgå krydret og sure fødevarer kan hjælpe med at undgå forkølelsessår flare-ups. Krydret mad og drikkevarer, der indeholder syre kan føre til flare-ups og kan også øge smerten hvis et forkølelsessår er allerede til stede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com