Hvilke grøntsager & frugter indeholder den mest sukker?

03/11/2012 by admin

Hvilke grøntsager & frugter indeholder den mest sukker?

Sukker er blevet forhånet af kost regime efter kost regime, men dens tilstedeværelse i vores mad er næsten allestedsnærværende. Vores kroppe konvertere endda fødevarer til glukose til energi. Nogle frugter og grøntsager har højere blodsukker end andre, hvilket resulterer i en sødere smag; andre er så høj i sukker, som de behandles for at producere sødestoffer, der konkurrerer med rørsukker. Må ikke forveksle sukker niveauer med glykæmisk indeks eller belastning; Dette datamærke rangerer en fødevare konvertering til glukose i den menneskelige krop, og kan variere afhængigt af, hvad andre fødevarer, du spiser sammen med en høj-glykæmiske-indeks fødevarer.

Rødbeder

Ifølge CDC indeholder roer det højeste beløb af sukker blandt grøntsager, med gulerødder kommer i anden. Faktisk er en række roer sukkerroer, vokset til forarbejdning til sukkerroer. Sukkerroer blev opdaget i 1800-tallet og voksede hurtigt til en industri. Mens højt sukker, roer også indeholder betydelige mængder af vitaminer, og efter WHFoods.com, er de blevet undersøgt som en mulig kræft fighter og hjertet protector.

Gulerødder

Gulerødder er søde og sprøde, og deres smag er forstærket af honning, ahornsirup eller brun sukker. De kan spises rå eller kogte, og er også navnebror ingrediensen af gulerodskage. Dette kan være en høj-sukker grøntsag, men det er fyldt med beta-caroten, som vores kroppe konvertere til vitamin A.

Datoer

Du kan finde både friske og tørrede datoer, bidder især af datoer i tørret frugt blander. Datoer er omkring 55 procent sukker, ifølge praktisk spiseligt, og de er ofte dyrkes til forarbejdning til dato sukker. Webstedet bemærker, at i modsætning til rørsukker, dato sukker ikke opløses i væske.

Frugt

Frugt som helhed er generelt høj i sukker. Æbler, bananer og druer har højere niveauer end andre frugter; drue og æble juice og saft koncentrater anvendes som sødestoffer i andre forarbejdede fødevarer. Bananer kan ikke starte med et højt sukkerindhold, men når du har plukket dem, deres stivelse konvertere til sukker, hvilket giver nogle bananer et sukkerindhold så højt som 20 procent. Tørrede frugter er højere i sukker end frisk; at fjerne vandet koncentreret sukker.

Sukker-ende kartoffel

En type af kartoffel er særlig høj i sukker. I sukker-end kartofler, sukker koncentreres for stilk enden af en kartoffel på grund af varmestress fra tørke. Disse sukker ikke konvertere til stivelse, hvilket resulterer i en høj-sukker kartoffel, der ser deformerede. Oregon State University, den største ulempe at disse kartofler er deres tendens til at stege ujævnt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com