Sådan ryddes en hoste

03/16/2012 by admin

Sådan ryddes en hoste

Hoste opstår som kroppens naturlige forsvar mekanisme til at klare din hals. Selv efter at komme forbi de værste stadier af at blive syg, kan hoste være en af de sidste symptomer forsvinder. Håndkøb er koldt medicin og undertrykkere tilgængelig til at behandle en hoste. Hvis du søger for at spare penge, er der nogle hjem retsmidler, der kan lindre hoste og hjælpe dig med at løsne slim i halsen. Simple produkter, der kan liggende omkring huset som citronsaft, honning, hvidløg og naturlige urter.

Instruktioner

• Skær en citron i kvartal skiver med en kniv. Drys sort peber pulver og salt på indersiden af citron, nok til at dække indersiden af udsnittet. Placer citron skive i munden og sutter på det til at lindre barske hoste passer.

• Hæld en teskefuld honning på en ske. Drys en knivspids af hvid peber på tsk honning. Placer skeen ind i din mund og sluge honning peber blanding. Udføre dette trin to til tre gange om dagen, for fire-fem dage til at lindre hoste symptomer.

• Blend en fed hvidløg og en knivspids cayenne peber med honning og danne en blanding. Forbruge denne blanding til at tillade hvidløg til at bekæmpe bakterier og løsne slim i halsen, samt øge blodgennemstrømningen med cayenne peber.

• Gøre og drikke grøn te til at kæmpe en hård hoste. Grøn te indeholder flere antioxidanter til at hjælpe med healing. Varme op te i en mikrobølgeovn i 45 sekunder for at lindre din hals og reducere hoste.

• Købe nogle over counter forkølelse og influenza medicin. Mange købmandsbutikker tilbyder medicin til at klare en hoste hoste dråber, hostesaft eller forkølelse og influenza tabletter eller piller.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com