Sådan Stop Sinus dræning & derefter hoste

03/21/2012 by admin

Et fælles problem, der udvikler sig fra overbelastede eller irriteret bihuler er postnasal drop. Postnasal drop opstår når overdreven slim er bortvist ned på bagsiden af halsen og ind i brystet eller maven. Denne betingelse kan producere en kronisk hoste på grund af ophobning af slim i halsen. Der er en række måder at stoppe postnasal drop (sinus dræning) og derefter hosten.

Instruktioner

• Tage en over-the-counter decongestant at løse sinus dræning. En decongestant vil effektivt tørre op overproduktion af slim og sætte en stopper for de postnasal dryp. Købe et 12 - eller 24-timers pille, så du ikke behøver at huske at tage medicinen så ofte. Brug af decongestant i 2 til 3 dage eller indtil symptomerne er lettet. Drik masser af vand mens du tager en adstringerende at undgå dehydrering.

• Adresse kilde af overbelastning. Tage en antihistamin, hvis overbelastning er relateret til allergi. Bruge en 24-timers antihistamin konsekvent for varigheden af allergi sæsonen. Hvile, spise en velafbalanceret kost, og tag et vitamintilskud, hvis overbelastningen skyldes en almindelig forkølelse. Brug en varm komprimere til sooth betændt eller irriteret sinus hulrum to til tre gange om dagen. Placer komprimere direkte over øjne og næse i 5 minutter ad gangen.

• Tag en slimløsende i kombination med et hostestillende middel til at afværge hosten. Alle medicin i denne artikel kan tages sammen, men det er tilrådeligt at behandle sinus dræning først og derefter behandle hoste. Købe en slimløsende, der er kombineret i en pille med en hoste suppressant. Bruge hostebolsjer og en flydende hostesaft sammen med andre narkotika samt, hvis hosten er svær. Se en læge, hvis disse medikamenter ikke lindre dine symptomer i 7 dage.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com