Missouri sygesikring lov

10/14/2012 by admin

Missouri sygesikring lov

I staten Missouri, sundheds-forsikring, herunder sundhedsmæssige fordele inkluderet i gruppen planer, som arbejdsgivere, er reguleret af lovene indeholdt i Missouri reviderede vedtægter. Love dække områder lige fra bestemmelser for nyfødte til forsikringskrav svartider.

Health Care krav om tilbagebetaling

Når nogen er omfattet af en sundhedsplan i staten Missouri gør en påstand, punkt 376.383.2 i Missouri reviderede vedtægter stater, at skal forsikringsselskabet sende en kvittering for krav til ansøgeren senest 10 dage efter modtagelsen, eller sende en anmodning om yderligere oplysninger, hvis det er relevant.

Opsigelse af gruppe politik dækning

Hvis en person er omfattet af en gruppepolitik, fastslår afsnit 376.397.1 i Missouri reviderede vedtægter, at hvis personens dækning er ophørt, personen, der skal tilbydes en ombygget politik af forsikringsselskabet giver den sammenstille politik. Denne lov gælder ikke, hvis den person gruppe dækning blev afbrudt, fordi personen undladt at foretage betalinger på grund af gruppepolitikken.

Nyfødte børn

Når en sundhedsplan giver dækning for medlemmer af familien af en person, der er indskrevet i planen, skal eventuelle fordele, der gælder for eksisterende børn af et familiemedlem også udvides til at omfatte et nyfødt barn i denne familie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com