Naturlige vitaminer til spædbørn & småbørn

10/22/2012 by admin

Naturlige vitaminer til spædbørn & småbørn

Selv om de fleste ammede og formel-fed spædbørn og småbørn modtager tilstrækkelige naturlige vitaminer til sund vækst og udvikling, 2002 fodring af spædbørn og småbørn undersøgelse (også kendt som passer og sponsoreret af Gerber) viste, at pommes frites er vegetabilsk oftest fodres til småbørn ældre end 15 måneder. Undersøgelsen rapporterede også, at af småbørn i alderen 1 til 2 år, halvdelen spiste ingen grøntsager til frokost, og en tredjedel havde ingen grøntsager til middag, fører mange forældre til at spekulerer på, om at give deres barn et multivitamintilskud.

Funktion

Spædbørn og småbørn har brug for naturlige vitaminer til sund dannelsen af hjernen, fordøjelsessystemet, knogler, tænder og immunsystem. Sådanne næringsstoffer, som jern, zink, kobber, folsyre og selen er afgørende for hjernens udvikling. D-vitamin spiller en vigtig rolle i udviklingen af stærke knogler og tænder. Vitamin A, C og E bidrager til et sundt immunsystem.

Misforståelser

Det mest naturlige middel for et barn at få den nødvendige daglige indtagelse af disse næringsstoffer er at forbruge en kost rig på frugt, grøntsager, fuldkorn og mælk, og ved at supplere kosten med naturlige vitaminer fra hele fødevarer. Forældre bør være klar over, at udtrykket "naturlig" på vitamin etiketter betyder kun, at produktet ikke indeholder kunstige tilsætningsstoffer. Naturlige vitaminer kan stadig indeholde pesticider som deres syntetiske modstykker, som også kan indeholde mange farvestoffer, fyldstoffer, additiver og animalske biprodukter.

Kontrovers

Naturlige vitamin tilskud til spædbørn og småbørn har længe været diskuteret af forældre og den medicinske samfund. For eksempel, er D-vitamin, en af de vigtigste næringsstoffer for fysisk udvikling, produceret i kroppen efter udsættelse for solen; American Academy of Pediatrics anbefaler imidlertid, at spædbørn yngre end 6 måneder holdes ude af direkte sollys. PASSER undersøgelse rapporterede, at de fleste spædbørn og småbørn op til en alder af 2 år modtager de nødvendige beløb af naturlige vitaminer fra modermælk, formel og supplerende fødevarer alene.

Typer

Naturligt vitamintilskud er tilgængelige for spædbørn i flydende dråber og en tyggetabletter form for småbørn. De bløde tyggetabletter (klæbende) typer ofte ligner tegneserie-formet slik og er sød smag; men de ikke indeholder den samme mængde vitaminer som de hårde typer. Hårde tyggetabletter vitaminer generelt indeholder mineraler samt flere vitaminer.

Advarsel

Selv om mange naturlige vitaminer er vandopløselige, tage dem, der er fedtopløselige længere tid for kroppen at nedbryde og indebærer en risiko for overdosis. Symptomerne på et spædbarn og buksetrold overdosis af fedtopløselige naturlige vitaminer kan omfatte hovedpine og opkastning. En a-vitamin overdosis kan forårsage hjernen hævelse, knogle deformiteter og leverskader. Overdreven D-vitamin indtag kan overstimulere calcium absorption, hvilket fører til hjerte-og nyreskader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com