Hvordan til at opdage ægløsning

11/14/2012 by admin

Har du lyst til at blive gravid men er ikke sikker på, hvornår man skal begynde at forsøge? Det er sjovt at arbejde på at blive gravid men kan få frustrerende, hvis det endelige mål af graviditeten ikke nås, måned efter måned. En måde at hjælpe dig undfange før er ved at være i stand til at opdage, når du er ægløsning og planlægge samleje omkring at optimere dine chancer for at blive gravid. Ikke kun kan du bruge din ægløsning viden til at øge dine chancer for at blive gravid, men du kan også bruge det som et middel til prævention og undgå samleje eller bruge beskyttelse i denne periode. Her er nogle måder at hjælpe dig med at opdage, når du vil få ægløsning.

Instruktioner

• Hvad er ægløsning? Ægløsning er når et æg, og lejlighedsvis mere end én, er frigivet fra din æggestokken. Dette er den mest frugtbare gang i måneden for en kvinde. Hver måned, et æg modnes og vokser inde i en af æggestokkene og når den når en vis størrelse, det frigives i æggelederne og bevæger sig hen imod livmoderen.

• Være fortrolig med din menstruationscyklus. Du kan finde og bruge en ægløsning regnemaskine online til at hjælpe med at bestemme tidsintervallet for hvornår du vil få ægløsning. Bestemme, hvornår din næste periode er forfalden og tælle tilbage 12-16 dage. Dette er, når du vil mest sandsynligt ægløsning. Kvinder, der har en 28-dages cyklus ofte ægløsning på den fjortende dag.

• En ændring i din livmoderslimhinden. Som du kommer længere ind i din cyklus, og østrogen-niveau stiger, livmoderslimhinden ændrer tekstur og stigninger i volumen. Du er mest frugtbar, når livmoderslimhinden er sammenlignelig med en æggehvide--klar, elastisk og glat. Denne stigning i slim og ændring i tekstur giver mulighed for sædceller at komme gennem livmoderhalsen til at møde med den frigivne æg.

• Få termometeret. Når du har ægløsning, vil din kropstemperatur stige med 0,4 til 1,0 grader. Når din æggestokkene frigiver et æg, progesteron niveauet stiger og din kropstemperatur stiger. Du anses for at være mest frugtbare i de to eller tre dage før din kropstemperatur rammer sit højeste punkt. Hold øje for stigningen i din kropstemperatur.

• Nogle kvinder kan fortælle, når de har ægløsning ved ubehag de oplever i regionen Nedre af deres underliv. Disse kvinder siger, at de føler aktivitet som milde smerter til korte øjeblikke af smerte. Dette kan vare fra få sekunder til et par minutter.

• Brug en ægløsning prædiktor kit. Du kan købe en i håndkøb på enhver købmand eller stof butik. Ægløsning prædiktor kits opdager forøgelsen af LH (luteiniserende hormon) i din urin lige før ægløsning, normalt 12-36 timer før ægløsning. Følg instruktionerne i sættet.

• Når du ved hvordan man kan opdage ægløsning, du vil have en bedre idé om, hvornår dine chancer er optimal for undfangelse, eller hvornår de skal holde sig væk fra samleje, bruger det som en metode til fødselskontrol. Uanset hvad, det er altid nyttigt at forstå, hvad din krop gør og hvorfor!

Tips & advarsler

  • Følg vejledningen i ægløsning prædiktor kit til tee, så du får de bedste mulige resultater.
  • Ikke stole på ved hjælp af metoden ægløsning påvisning for at være en idiotsikker metode til fødselskontrol. Det er ikke 100% effektiv.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com