Kirurgisk klæbebånd fremstillingsprocessen

11/04/2012 by admin

Kirurgisk selvklæbende Tape

Debuterede mere end 40 år siden, kirurgisk selvklæbende tape er nu almindeligt forekommende i hospitaler og førstehjælp kits. Denne tape er porøs, og er lavet af rayon, silke eller andre allergivenlige fibre med en blid, syntetisk lim på den ene side. Dette giver kirurgisk tape evnen til at binde sig til huden til at holde forbindinger i sted eller at afholde sår lukket, men samtidig tillader huden at ånde og det kræver ikke tape for være revet af, når det skal fjernes. Det betyder, at kirurgisk klæbende tape er allergivenlige, og at forekomsten af hudirritation er så lavt, det er praktisk taget ikkeeksisterende.

Rayon

Rayon fibre er nogle af de mest almindelige fibre at gøre kirurgisk klæbebånd med. Rayon er faktisk lavet af naturligt forekommende materialer. Fremstillet af cellulosefibre, (som er de fibre, som træ er lavet af) som kommer fra enten træer eller bomuld, rayon er billig, fleksibel og behagelig. Når gøres til kirurgisk tape, disse rayon fibre ikke er vævet, men de er i stedet arbejdede i et løst spind. Dette giver mulighed for rayon til at danne en tynd plade, men det efterlader desuden mikroskopiske huller mellem fibrene så at båndet kan ånde.

Selvklæbende

Den lim, der også er allergivenlige, anvendes derefter på internettet på en sådan måde, at det lægger på huden, men at det ikke lukker de miscroscopic mangler nødvendige for vejrtrækning. Denne limen har en blanding af styrke og smidighed, holde sår lukket men også at være let at skrælle uden rykkende eller rive huden og såret. I virkeligheden, er kirurgisk selvklæbende tape blevet så nyttigt, at mange gange læger vil bruge det i stedet for sting, men foretrækker at give en patient krop til at helbrede naturligt så længe der er strimler af denne tape holder såret lukket.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com