Oplysninger på lang sigt forsikring for seniorer i North Carolina

10/31/2012 by admin

Langsigtet care dækning i North Carolina giver de finansielle midler til at betale for langvarig frihedsberøvende og ammende plejetjenester for ældre og handicappede. Det betaler sig for tjenesteydelser ikke er omfattet af traditionelle sygesikring. Handicap forsikring erstatter en del af en handicappet arbejdstager indkomst, men det giver ikke hendes pleje. Medicare dækker typisk ikke kronisk langvarig frihedsberøvende pleje. Omkostningerne ved langsigtede pleje kan køre tusindvis af dollars om året og kan være økonomisk ødelæggende for en familie, der bygger på en beskeden pensionsindkomst.

Gennemsnitlige udgifter til pleje

De gennemsnitlige omkostninger ved fuldtids frihedsstraf plejehjemsplads i North Carolina varierer lidt af regionen. Gennemsnittet i staten er 197 dollars pr. dag. Byområder, som området Raleigh-Durham koste lidt mere. Udgifterne til voksen dagpleje kører ca $45 per dag, og udgifterne til et hjem sundhed aide kører ca $18 per time.

Den langsigtede Care forsikring marked

North Carolina har en levende og konkurrencedygtig langvarig pleje forsikring marked. Men i de seneste år, nogle store luftfartsselskaber har valgt at trække sig ud af markedet. Andre luftfartsselskaber har ramt forsikringstagere med store renteforhøjelser på i force politikker, som bortfalder priser har været lavere end de fleste virksomheder forudsagt, mens udgifter har blevet højere.

Langsigtet Care Partnership Program

North Carolina gennemført en langsigtet pleje partnerskabsprogram, som trådte i kraft den 1 januar 2011. Under planen, kan dem, der køber en kvalificeret langvarig pleje forsikring beskytte aktiver svarende til ydelser efter politikken, hvis de skal ansøge om Medicaid. Normalt, skal Medicaid ansøgerne til at forarme selv inden modtager ydelser. Men ved at købe mindst nogle langsigtede pleje fordele, North Carolina beboere kan beskytte skattede familie aktiver fra likvidation at betale plejehjem regninger.

North Carolina Medicaid

For dem der ikke kan kvalificere sig til, eller som ikke har råd til privat langtidspleje forsikring måske ønsker at overveje Medicaid. Medicaid er føderalt subsidieret, men den administreres på statsligt niveau. North Carolina Division af medicinsk bistand giver langtidsplejeydelser til North Carolina beboere, der har forarmet sig, hvis indkomst er under et vist niveau, eller som har opbrugt deres private langsigtede care forsikring fordele under North Carolina lang sigt pleje Partnership Program. Du kan ikke overføre aktiver ud af dit navn for mindre end markedsværdien for op til fem år før ansøger om Medicaid.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com