Hvad er kuren for Postnasal drop?

10/20/2012 by admin

Sinus hulrum producerer hele tiden slim at holde sinus hulrum, fugtig og ren. Sinus hulrum er et stort tomt rum placeret direkte bag dine øjne og næse. Dens formål er at filtrere luften, inden det kommer ind i lungerne. Sinus hulrum er konstant tømning Slim ind i bagsiden af halsen uden en person nogensinde er klar over det. Når slim tykner og kroppen overproduces, kan overskydende mærkes på bagsiden af halsen, forårsager postnasal drop.

Årsager

Postnasal drop er ofte forårsaget af irritation i sinus hulrum. Bihuler er meget følsomme og kan blive irriteret blot ved ændring af luftfugtighed, pres eller klima lufttemperatur. Bihulerne opleve en masse forandringer i sommermånederne på grund af konstanten ind og ud af aircondition (cool, tør luft) og udenfor (varme, fugtige luft). Dette forårsager bihuler at overproducere slim, der primært afløb på bagsiden af halsen.

Medicinsk behandling

Den mest almindelige behandling for postnasal drop er at tage en over-the-counter decongestant. En decongestant vil tørre op overdreven slim og medvirke til at reducere enhver hævelse i næsehulen. Hvis postnasal drop er forårsaget af sæsonbetinget allergi, hjælper tager en 24-timers, daglige antihistamin begrænse kroppen i at producere histaminer, der forårsager allergisymptomer. En kombination af både en adstringerende og antihistamin kan være nødvendig, hvis postnasal drop forbliver.

Naturlige helbredelsesmetoder

Nøglen til hærdning postnasal drop naturligvis er at vedligeholde den korrekte fugtighed i sinus hulrum. Saltvand spray er en måde at naturligt fugte bihuler. Kører en luftfugter natten som du sover vil også hjælpe med at opretholde en sund luftfugtighed til dine bihuler. Sinus hulrum fungerer bedst i 40 procent fugt. Alt for meget fugt kan også forårsage sinus irritation førende til postnasal drop.

Forebyggelse

For at forhindre nasal drop undgå allergener og opretholde et stærkt immunforsvar. Du kan opbygge dit immunforsvar ved at spise en velafbalanceret kost, udøver fire gange om ugen, få otte timers søvn en nat og drikker mindst seks 8-ounce glas vand dagligt. Ved det første tegn på overbelastning eller nasal decharge, tage en over-the-counter decongestant for at forhindre postnasal drop.

Komplikationer

Hvis postnasal drop fortsætter, kan det forårsage hals irritation, en kronisk hoste og en dårlig mave. Slim kan nemt bygge på bagsiden af halsen, forårsager irritation fører til en halsbetændelse. Som slim hober sig op, især da du sover, kan det føre til en kuldkaste mave og opkastninger. Hvis postnasal drop er forårsaget af en sinus infektion, infektionen kan sprede sig til ørerne, øjnene og hjernen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com