Hvordan man træner Jillian Michaels vejen for maksimal fedttab

04/02/2010 by admin

Hvordan man træner Jillian Michaels vejen for maksimal fedttab

Største taber stjerne træner Jillian Michaels er nu berømt for hendes rippet abs, muskuløse arme og en uddannelse stil, der er en del drill Sargent og del rådgiver. Nøglen til denne uddannelse stil stikning til et lavt kalorieindhold rene spise plan og blande op dit arbejde-outs dagligt. For at opnå maksimal vægttab Følg disse trin på hvordan man træner Jillian Michaels måde.

Instruktioner

• Spis rene, sunde måltider. Nøglen til maksimal fedttab og se alle denne muskel du har trænet er gennem korrekt ernæring. Det bedste arbejde ud i verden ikke gonna gøre dig noget godt, hvis du ikke spiser ret. Vælg at spise rå frugt og grøntsager, magert proteiner og komplekse kulhydrater hver dag. Undgå simple kulhydrater som hvidt pasta, brød, kager og bagværk i stedet vælge for brune ris, fuldkorn og gluten fri pasta. Holde din fedtforbrænding med maksimal ved at spise fem til seks lavt kalorieindhold måltider om dagen.

• Arbejde ud dagligt. For at tabe maksimalt fedt du har brug at forbrænde ekstra kalorier hver dag. Hvis du nogensinde har set den største taber TV-show kender du Jillian Michaels tog hendes klienter hårdt. Centrale er at blande dit arbejde-outs, at holde dine muskler i chok. Muskel har hukommelse, og hvis du gør de samme øvelser, igen og igen hver dag vil du ikke få de fleste fordele. Du bør gøre en kombination af hjerte-kar-øvelser, styrketræning og udspænding. Afsat mindst én time om dagen til at flytte din krop og holde sig til det!

• Tage dine vitaminer. Dr. Andrew Weil anbefaler at tage en nærende vitamin- og mineraltilskud hver dag til at hjælpe så mangler i kosten kan undgås. En kvalitet vitamin supplement skal have mindst 100% af vitamin B, C, D og E. under en komplet mineraltilskud anbefales også. Jillian Michaels har nu sin egen linje af kosttilskud til rådighed på mange kiosker.

• Ophold positive. En sund mental indstilling vil hjælpe dig lykkes i at nå dit vægttab og fedt-tab mål. Fokusere på dele af din krop, bedes du i stedet for dem du ikke kan lide. Fortæl dig selv dagligt, at du er sund og stærk og har en stor krop. At holde en positiv sindstilstand vil hjælpe dig med at træffe bedre valg at få dig til din ideelle krop hurtigere.

Tips & advarsler

  • Find dine daglige kalorier behov for at tabe sig før du starter. Der er mange gode hjemmesider, der vil hjælpe dig med dette, bare Google: kalorier behov for at tabe sig
  • Altid tjekke med din læge før du starter og udøve eller kost program

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com