Virkningerne af forkert løft

04/03/2010 by admin

Virkningerne af forkert løft

Det er let at løfte noget uden at stoppe for at overveje konsekvenserne af udfører handlingen forkert. Efter alt, de fleste mennesker har til at løfte genstande dagligt, både på arbejde, hjemme eller i gymnastiksalen, og mange udrette det hurtigt og nemt. Men du kan skade dig selv hvis du løfter forkert, så Følg sikkerhedsregler for at undgå virkningerne af forkert løft.

Overexertion skader

Når du løfter et objekt på en forkert måde gentagne gange over en periode, kan stress dybt påvirker din krop. Konstante gentagelse af forkert løft handlinger fører ofte til smerter som dine muskler og nerver bliver overexerted. Denne form for skade opstår også, hvis du bruger overdreven kraft under en enkelt løft bevægelse.

I gymnastiksalen

Et fælles sted hvor folk løfte genstande er i et træningscenter, som en del af vægt-træning rutiner. Forkert løft af vægte kan forårsage skader såsom skader på dine nerver, muskler overanstrengelse og rotator-cuff problemer. Alle disse skader er relativt kortvarige og helbrede over tid, men i denne periode virkningerne af forkert løft gøre dig i stand til at træne i motionsrummet. Dette kan være et stort problem for atleter, f.eks. Gym brugere bør søge rådgivning fra professionelle trænere før du bruger vægtløftning udstyr.

Tilbage disk problemer

Når du deltager i forkert løft, risikerer du at fortrænge diske mellem ryghvirvler i din ryg. Disse diske kan briste ud af position, og når dette sker, du oplever smerter som disken presser mod nerver. Den deraf følgende smerter kan passere ned i benene eller balder.

Muskelskader

Muskelskader er særligt tilbøjelige til at forekomme ved løft hvis du hele tiden flytte din position. Den resulterende muskel tåre eller twist er en kilde til smerte. Muskel tårer generelt forekommer i en lang række steder på tværs af din ryg, og kan efterlade dig hørehæmmede i visse dele af kroppen, såsom dine skuldre eller hofter.

Hvor hen til ophæve korrekt

En af de mest almindelige måder at løfte et objekt forkert er at bøje, afrunding ryggen men holde dine ben lige. Dette placerer stress på din nederste del af ryggen samtidig sikre, at dine ben bærer ingen af vægten. I stedet, bøje dine ben på knæ og holde din ryg lige både på vej ned og vej op. Undgå at vride din ryg og overordnede din hals. Gør enten steder unødig stress på det ramte område. En anden ting at overveje er afstanden mellem fødderne. Lift objekter med dine fødder lange tilstrækkeligt mellemrum – intet mindre end skulder-bredde – undgå afrunding ryggen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com