Home Retsmidler for PMS kramper

03/25/2010 by admin

Menstruationskramper påvirker millioner af kvinder. For mange er de månedlige smerter, der ledsager menstruationscyklus blot en mindre gene. Men for andre smerter er slemt nok til at holde dem hjem fra arbejde og hindre daglige aktiviteter. Der er mange måder at styre de smerte og lethed kramper, fra kosttilskud til simple ting som en gåtur eller et varmt bad.

Motion

Prøv at gå. Motion lindrer muskelspændinger og hæver humør. Det også forbedrer blodcirkulationen i bækken organer og reducerer kramper. Bruge en afslappet udgør og svinge dine arme og hofter. Fortvivl ikke, hvis der på din cyklus gør dig træt lettere; bare bremse dit tempo. Yoga er også et godt middel. Gøre en rutine, som strækker sig og bøjer hofterne og andre led, men ikke komprimere eller strække maven.Strække musklerne på begge sider af dit bækken. Disse tre muskler, ilopoas, nå fra den nederste rygsøjlen til lårbenet. Gøre en delvis side lunge, sprede dine fødder fra hinanden og drej din krop over det afsluttende benet, bøje en smule i knæene. Derefter lunge til anden siden og Gentag.

Varme

Gøre brug af varmen. Tage et varmt bad eller bruge en varmepude til abdominal eller lavere back pain. Du kan lave din egen varme pad ved at udfylde en sok med hørfrø eller kogte ris og sætte i en mikrobølgeovn til et minut eller to.

Hvis du træner udendørs i koldt vejr, bære en pels, der når under dine hofter til at holde bækkenbund varme.

Kost

Drik urtete. Ginger root te hjælper med menstruationssmerter. At lave din egen, skive en håndfuld af ingefær og simre det i vand i 15 minutter. En anden god middel er kamillete. Begynder at tage kamille to dage før din menstruation ankommer og drik to kopper under det.

Tage calcium. Denne mineralske hjælper med at holde muskeltonus og forebygger kramper og smerter. Prøve for tre kopper mælk om dagen. Tilføje mere magnesium til din kost. Mineralet hjælper med calcium absorption og mindsker kramper. Spise bønner, fuldkorn, tofu, laks, rejer, nødder og grøntsager. Også prøve at E-vitamin, thiamin og omega-3 fedtsyrer kosttilskud for at mindske kramper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com