Hvordan man kan forbedre Eye sundhed med ernærings

08/23/2013 by admin

Dine øjne kan påvirkes af mange forhold, sygdomme, forurenende stoffer og den naturlige proces af befolkningens aldring. Forebyggelse af en alvorlig tilstand er lettere end at behandle den. Det er vigtigt at opretholde mængder af vitaminer og mineraler din krop kræver. Spise masser af frugt, grøntsager, magert proteiner og fuldkorn, ud over at tage en multi-vitamin. Sørg for at planlægge regelmæssige øjenundersøgelser.

Instruktioner

• Behandle glaukom med masser af vitamin A. En A-vitaminmangel kan resultere i forhøjet tryk i øjet. Vitamin B-kompleks kan også hjælpe, som kan bioflavonoider (antioxidanter til stede i vegetabilske fødevarer), E-vitamin og spirulina, som kan hjælpe med at forbedre synstab på grund af glaukom.

• Supplere din kost med blåbær bevarer for at forbedre dit nattesyn. Blåbær er også tilgængelige i et supplement. Blåbær bidrager til at styrke kollagen, ødelægge frie radikaler og forbedre strømmen af blod og ilt til øjet.

• Reducere sandsynligheden for at få grå stær af herunder masser af antioxidanter i din kost. De ødelægger frie radikaler, årsag til de fleste grå stær. Kosttilskud, som kan hjælpe omfatter vitaminer C, A, E, og B kompleks, samt kobber, zink, mangan, magnesium, kalium, selen og krom. Også kan hjælpe med at sænke dit sukkerindtag.

• Undgå makuladegeneration med en daglig regime multi-vitamin, der omfatter B-kompleks, beta-caroten, vitamin C og E, samt selen, zink og lycopen. Andre nyttige kosttilskud omfatter hvidløg, lutein, zeaxanthin, bioflavonoider, og aminosyrer cystein og taurin.

• Behandle tørre øjne med essentielle fedtsyrer, findes i kæmpenatlysolie. Du kan også prøve gingko, kalium og vitamin C, E og B-kompleks. Det er også nyttigt at undgå raffineret sukker og kunstige sødestoffer.

Tips & advarsler

  • Du kan også prøve Akupressur for at helbrede beskadiget øjne.
  • Følg de anbefalede dosering instruktioner på alle kosttilskud etiketter.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com