Fase fire kolon kræft levetid

09/08/2013 by admin

At kende dine odds er en god idé, når bekæmpelsen af kræft, som bestemmes enkeltpersoner vil dedikere sig helt til at bevise lægerne forkert. Som kræft skrider frem gennem dens forskellige faser, din generelle overlevelsesraten vil falde i overensstemmelse hermed, som sygdommen bliver det meget vanskeligere at behandle med succes. Men giv ikke op håber så længe du har en overlevelse over nul--mirakler ske hver dag.

Tyktarmskræft

Tyktarmskræft er en generel betegnelse for enhver kræft, der begynder i tyktarmen selv (tyktarmen) eller i endetarmen (den sidste del af tyktarmen). Ifølge oplysninger fra Medline Plus og American Cancer Society, er kræft i tyktarmen desværre en af de førende årsager til død af kræft i USA

Risikofaktorer og symptomer

Nogle fælles risikofaktorer for tyktarmskræft omfatte polypper i din tarmkanal, fordøjelsessystemet sygdomme såsom IBS eller Crohns eller en personlig eller familie historie af kræft. Symptomer på tyktarmskræft omfatte lokaliserede smerter i underlivet, blodig eller mørk-farvet afføring, smal afføring (forårsaget af tumor blokerer din tarm) eller uforklarlige vægttab.

Kræft faser

Kræft progression er opdelt i faser afhængig af hvordan udviklede kræft er og hvor langt det har spredt sig i hele kroppen. Ifølge American Cancer Society, i fase nul cancer ikke har spredt sig ud over den indvendige foring af tyktarmen. I første fase, er kræften vokset ind i lag af tyktarmen kendt som submucosa. I fase to, at kræften har spredt sig gennem alle lag af tyktarmen og eventuelt ind i omkringliggende væv. I tredje fase, at kræften har spredt sig til nærliggende lymfeknuder (mellem ét til fire). Endelig, i fase fire kræften har spredt til organer langt borte fra det oprindelige websted, såsom lungerne eller leveren.

Fase fire overlevelsesrate

Ifølge Ed Zimney, MD er fase fire kræft ikke længere en sygdom, der kan helbredes officielt. Fremdriften kan dog stadig blive forsinket så længe er lægeligt muligt. Gennemsnitlig fem år overlevelsesraten for en person med fase fire tyktarmskræft er 8 procent, ifølge data fra American Cancer Society.

Fase fire levetid

Tidsmæssigt, er hvad denne 8 procent overlevelsesrate udmønter sig i omtrent to år i gennemsnit. Men husk på, at tilfælde af kræft varierer i sværhedsgrad og aggressivitet, så det er helt muligt, at du vil overstige dette skøn med en rimelig margen. Som holder op håber er vigtig i kampen mod kræft, ikke blive besat med tal og bare prøve at leve hver dag bedst muligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com