Hvad er faren ved at tage for meget fiskeolie?

08/10/2013 by admin

Hvad er faren ved at tage for meget fiskeolie?

Fiskeolie indeholder vigtige næringsstoffer, der har et væld af sundhedsmæssige fordele for den menneskelige krop. Statistikker på amerikanske kostvaner viser den gennemsnitlige amerikaner ikke spiser nok af de syrer, at fiskeolie indeholder. Det er imidlertid let at forbruge for meget fiskeolie, hvilket kan føre til et par farer.

Identifikation

Fisk olie farer, samt fordele, rent faktisk kommer fra omega-3 fedtsyrer kaldet eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), der findes i fisk og fiskeolie ekstrakt, rapporterer den Maryland Medical Center encyklopædi.

Typer

De fleste af de af risikoen ved at tage for meget fiskeolie kommer fra skadelige forurenende stoffer og/eller reaktioner med fiskeolie. Typer af farer forbundet med indtagelse af for meget fisk olie spænder fra mindre irritation til mulige død.

Mindre effekter

Fiskeolie er kendt for at forårsage ubehageligt men ikke-dødelige bivirkninger, såsom oppustethed, gas, og diarré.

Alvorlige effekter

Fiskeolie i store mængder (normalt mere end 3 gram om dagen) kan forårsage blødning og endda føre til hæmoragisk slagtilfælde, eller blødning, især i lettere få blå mærker eller personer med blødning problemer. Fisk og naturlige fisk olie ekstrakt kan indeholde farlige forurenende stoffer som kviksølv og dioxin, hvilket kan forårsage sygdom og død.

Forebyggelse/løsning

US Environmental Protection Agency anbefaler, at folk, der er mest modtagelige for fisk olie forurenende stoffer, for det meste unge børn og gravide mødre, begrænse naturlige fisk til ikke mere end 2 til 6 ounce, en uge og store-købte fisk til 12 ounce om ugen. Dem tilbøjelige til blødning bør begrænse fisk olie indtag til højst 3 ounce om dagen. Ved hjælp af et time-release supplement eller afstand ud fisk indtagelse kan normalt reducere oppustethed og diarré.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com