De bedste indendørs garvning lotion til mænd

08/10/2013 by admin

De bedste indendørs garvning lotion til mænd

Både mænd og kvinder nyder at have en mørk tan til stranden, swimmingpoolen og sejlads sæson. Når de søger en indendørs garvning lotion, mænd normalt ikke pleje for de duftende cremer, der kan efterlade en dvælende lugt. Søger efter en lotion, der passer til din livsstil ikke svært, når du har muligheder og mulighed for at lugte eller prøv prøver af hver lotion inden du køber en hel flaske.

Forvirring

Forvirring er en hurtig-tørring indendørs garvning lotion, der omfatter en bronzer. Lotion indeholder THC/Drug-free ekstra jomfru Hampefrøolie og alle naturlige botaniske ekstrakter, efterlader dig med en mørk tan. Lotion var designet til at give off en kold-varm-kold actionsekvens, giver en cool følelse på huden første, førende i hot snurre følelse og derefter vende tilbage til en forfriskende kølig ned periode, som skal fjerne hudirritation. Den gennemsnitlige udgift er omkring $31.

Kickstart

Kickstart er en hud opstrammende intensifier, der omfatter indeholder en base af aloe vera for hydrering. Lotion indeholder ingredienser, der fremskynde absorptionen af UV lys hurtigere, så hvis din lægning i lav-drevne garvning senge, vil det føles som om du er i en høj-drevne. Denne intensifier indeholder 22 forskellige vitaminer, næringsstoffer og olier såsom hamp, mandel olie med grøn og hvid te ekstrakter, der vil holde huden fugtet og sund. En flaske af Kickstart retails for omkring $14.

Bleg til perfekt

Hvis du sportslige en bleg hud tone, kan du prøve at bruge bleg til perfekt. Lotion indeholder høje niveauer af melanin simulatorer, der vil tage dig fra bleg til tan i kort tid. Kinesisk grøn og hvid te ekstrakter inden for lotion giver din hud med næring, og hamp og macadamia frøolier vil efterlade huden fugtet, sund og glat. Bleg til perfekt retails for omkring $23.

Frost

Frost er en cool bronzer lotion uden den prikkende, reducere mængden af sved opbygning. Lotion bruger en farmaceutisk, fresco sent, som fysisk sænker hudens temperatur og efterlader en kold fornemmelse. Frost indeholder også døde hav ekstrakter, der kan hjælpe med at åbne dine porer for at tillade de solbruningsmidler agenter til at tan dybere og undgå striber eller pletter din hud. Frost retails for omkring $26.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com