Sådan bruges stamcelleterapi til behandling af autisme

08/27/2013 by admin

Sådan bruges stamcelleterapi til behandling af autisme

Forskere i USA studerer stamcelleterapi efter spor til oprindelsen af autisme og hvordan man behandler det. Navlestrengsblod stamceller bruges til behandling af autisme i andre lande som Mexico og Kina, gennem en serie af injektioner. Som studier fortsat, er forskere håbefuld at stamceller måske en dag bruges til at reparere områder af autisme almindeligt hjerneskadede. Læs videre for at lære mere om hvordan du bruger stamcelleterapi til behandling af autisme.

Instruktioner

Lære hvordan stamcelleterapi kan bruges til at behandle autisme

• Målområder af hjernen er almindeligt påvirket hos personer med autisme. Aktuel forskning viser, at områder af hjernen, som styrer hukommelsen dannelse, neurotransmission og frigivelse af hormonet oxytocin er beskadiget i mennesker, der har autisme. Nogle forskere mener, at denne skade er forårsaget af miljøfaktorer såsom forurenende stoffer, pesticider, farmaceutiske produkter, metaller og andre giftstoffer.

• Injicere stamceller til at forbedre blodgennemstrømningen i hjernen, erstatte beskadigede neuroner og fremme væksten af nye blodkar. Stamceller rejse til dele af kroppen, der er blevet beskadiget og blive indgivet i områder hvor blodgennemstrømning har været trange. Over tid, de tager på Karakteristik af celler omkring dem og er i stand til at formere. I tilfælde af autisme, ville blive regenereret både grå materie og hvide substans i hjernen.

• Brug stamcelleterapi samt afgiftning processer, der ville fjerne giftige metaller som kviksølv og overskydende svampe.

Overvåge aktuelle anvendelser og undersøgelser af stamcelleterapi

• Overvåge fremskridtene med lignende forsøg gennemføres for at behandle patienter med multipel sklerose. Selvom forskellige på mange måder, er multipel sklerose og autisme ens i, at væsentlige områder af hvide substans i hjernen er blevet beskadiget.

• Spor succes af nuværende patienter behandles med stamcelleterapi i andre lande.

• Brug forskning samledes i aktuelle interne undersøgelser til at hjælpe med at spore oprindelsen af autisme, således at behandling kan forbedres. Forskning i stamceller kan spare tid i at udvikle ny medicin ved at forbedre forskernes forståelse for denne komplicerede sygdom.

Tips & advarsler

  • Blevet en fortaler for autisme og stamceller forskning og arbejde at øge offentlige midler. Besøg webstedet autisme Society of America for at lære mere (Se nedenstående ressourcer).
  • Stamcelleterapi er i øjeblikket ikke i brug til behandling af autisme i USA. Dog kan patienter henvises til behandling centre i udlandet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com