Hvordan man laver en Orgone tæppe

04/30/2014 by admin

I 1930 er psykoanalytiker Wilhelm Reich opfandt udtrykket "orgone energi" til at beskrive en universel livskilden. Man mente, at orgone energi kunne være dyrket til at gøre en række ting fra forårsager regn til at kurere sygdomme. Mange enheder var designet til at udnytte orgone energi, herunder orgone tæppe, som i teorien ville akkumulere "livsenergi". Denne energi udstråler i hele kroppen til at øge afslapning og forbedre sundhedsspørgsmål såsom smerter, immun mangler og stress. Øget interesse i naturlige heling har fornyet samfundsmæssige interesse orgone energi.

Instruktioner

• Placer et ark af almindelig hvid bomuldsstof på en tabel skæres til den ønskede størrelse af din personlige orgone tæppe. Glat materiale med din hånd til at fjerne rynker og folder. Læg et lag af stål uld on| toppen af bomuldsstoffet.

• Sørg for lag af stål uld er tyk nok, så at du ikke kan se bomuldsstof under ståluld. Læg et lag af fåre uld eller bomuld pladevat på toppen af stål uld. Lag af fåre uld eller bomuld batting over ståluld, indtil du ikke kan se ståluld under.

• Suppleant lag af fåre uld og ståluld indtil tæppe er den ønskede tykkelse. Dække det sidste lag af fåreuld med den mørke grønne acryl følte. Hånd sting langs kanten af tæppet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com