Atkins kost retningslinjer

05/03/2014 by admin

Atkins kost retningslinjer

Atkins diæt blev oprettet i 1972 af hjertespecialist Robert Atkins. Det fokuserer på at hjælpe kroppen til at forbrænde fedt i stedet for kulhydrater. Den generelle tanke er at spise for mange kulhydrater kan føre til vægtøgning, fordi hvad bruges ikke til energi lagrer sig i kroppen som fedt. Når kulhydrater er begrænset, er kroppen tvunget til at forbruge lagret fedt som den største kilde af energi.

Fase 1

Den første fase af Atkins kost begrænser kulhydratindtagelse til 20 kulhydrater om dagen. Dette kick-starter kroppen til at bruge lagret fedt som den primære kilde til energi. Denne fase varer i to uger og vægttab kan være dramatiske, op til 15 pounds.

Anbefalede fødevarer for denne fase omfatter magert protein som kylling, fisk, oksekød og æg. Nogle grøntsager er også tilladt i denne fase, herunder bladgrøntsager og broccoli.

Pasta, nødder og frugter må ikke spises under fase 1.

Fase 2

Fase 2 omtales som de "Igangværende vægttab" eller ugle fase. En dieter forbliver på denne fase af Atkins kost, indtil han er inden for 10 pounds af sin vægttab mål. Under denne del af kosten lærer dieter at styre optællingen netto kulhydrat for at fortsætte sin vægt tab rejse.

Mange sunde fødevarer er tilføjet tilbage i kosten herunder grøntsager, frugter, nødder og frø.

Kulhydrater er også tilføjet tilbage i kosten gradvist på en ugentlig basis i fase 2. Kulhydratindtagelse og vægt registreres ugentligt for at hjælpe med at bestemme de nødvendige kulhydrater skulle fortsætte vægttab. Dette nummer er nævnt som det kritiske niveau, kulhydrat for at miste.

Fase 3

Den tredje fase af kosten er pre vedligeholdelsesfasen. Dette niveau er indtastet når dieter er kun 10 pounds fra hendes idealvægt. Dieter vil stadig tabe i denne fase.

Fase 3 er også hvor dieter tilføjer gode kulhydrater tilbage i kosten hver uge, stadig fortsætter med at tabe. Til sidst, vil dieter nå et punkt, at vægttab udligner sammenfaldende med det specifikke beløb af daglige kulhydratindtagelse.

Denne fase af Atkins kost kan tage flere måneder at fuldføre. Dette tillader kroppen at tilpasse sig sin nye vægt og livsstil.

Fase 4

Fase 4 af Atkins plan er levetid vedligeholdelse. Det er det tidspunkt, hvor dieter forpligter sig til at spise en fornuftig kost og motion. På dette tidspunkt dieter kender hans balance nummer-- eller maksimale daglige kulhydratindtagelse-- og forbliver på dette niveau på ubestemt tid. Denne forpligtelse vil holde de trofaste tilhængere inden for 5 pounds af deres mål vægt.

Nøgler til succes

Succes kan opnås, når du følger Atkins plan. Det er vigtigt at have en stabil social støttegruppe, når efter planen, for at undgå depression eller kosttilskud underkjoler.

Der er også mange specielle Atkins produkter, der kan findes i supermarked tilføjes til kosten som særlige godbidder og måltid udskiftninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com