Soja & Whey proteinpulver til vægttab

03/21/2013 by admin

Sojaprotein er en komplet protein, der er lavt fedtindhold, gratis fra kolesterol, lavt i kalorier, og gluten og laktosefri. Det er velegnet til vegetarer og veganere og bruges til at gøre en række ting såsom tofu, kød erstatninger, mælk og ost. Whey protein isolat er også en komplet protein, der er let at fordøje og bruges til at foretage protein shakes, pulvere og barer.

Forskellige slags Protein

Protein tager længere tid at fordøje end andre fødevarer, hvilket betyder, at du føler dig fuld i længere tid og reducere behovet for at snack. Af denne grund bidrager protein også til at stabilisere blodsukkeret. For dem, der også udøver, understøtter protein muskel opsving og reparation. Det giver dig mere energi, så du kan træne hårdere og hjælper med inddrivelse, så du kan gøre dette mere hyppigt, derved tabe.

Fødevarer, der indeholder store mængder af protein er generelt alle kød, bønner, nødder, æg og mejeriprodukter. Nogle af disse kan være høj i kolesterol og fedtstoffer, så du skal være forsigtig, når du forsøger at tabe sig for at ikke spise for meget rødt kød, ost og æggeblomme.

Sojaprotein er afledt af sojabønner og er gluten, lactose og kolesterol gratis. Det er en komplet protein som indeholder alle essentielle aminosyrer, der er let at fordøje. Mange produkter er fremstillet af sojabønner, herunder mælk, ost, tofu og kød erstatninger som burgere og soja kylling.

Whey protein isolat er en høj kvalitet, komplet protein, der er fremstillet af en komponent i komælk. Det er også let at fordøje, gluten fri og egnet til dem, der er laktose intolerant og vegetarer. Det leveres i pulverform i varianter såsom chokolade og vanilje, og kan bruges til at foretage protein shakes og andre high-protein fødevarer. Det kan også findes i færdige protein drinks og proteinbarer. Whey protein isoleres drinks kan bruges til at erstatte måltider på grund af deres høj-protein indhold, og de er normalt blandet i en formel, der indeholder andre vitaminer og næringsstoffer.

Begge typer af protein er lav i kalorier og kan hjælpe med vægttab.

Hvordan til at optage Protein i kosten

Start dagen med en høj dosis af protein, enten i form af en protein ryste eller en soja mad eller drikke produkt. Det vil kickstarte dit stofskifte og give dig energi til at starte din dag, men også holde dig følelsen tilfreds og fuld i længere tid. Bruge protein shakes til at erstatte et måltid eller mellemmåltid hver dag for at holde i kalorier i en let at fordøje flydende måltid. Har et protein drikke inden for 30 minutter efter motion for at hjælpe med at støtte genopretning, og muskel reparation og udvikling. Den mere mager muskelmasse du har, jo flere kalorier du vil brænde, som vil hjælpe dig tabe. Har til formål at forbruge mellem 50 og 75 g protein hver dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com