Hvordan rydder jeg gule pletter i øjnene?

02/15/2013 by admin

Hvordan rydder jeg gule pletter i øjnene?

Hvis hvide i dine øjne har vendt gule, er gulsot oftest skyld. Gulsot opstår, når overskydende mængder af bilirubin i blodet. Bilirubin pigment skaber gul udseende. Gulfarvning af øjne er ofte forbundet med leverproblemer, og medmindre disse spørgsmål er løst, gulsot kan forblive. Heldigvis der findes måder at rydde op gule øjne.

Instruktioner

• Rådføre sig med din læge. Din læge kan køre blodprøver for at kontrollere funktionen niveauer af din lever. Disse tests kan afgøre, om gulfarvning skyldes leverproblemer. Lægen kan også anbefale, udfører en ultralydsscanning på galdegangene og leveren til at kigge efter tumorer, som kan forringe leverfunktionen og muligvis forårsage gulsot.

• Overholde eventuelle behandlinger, deres læge kan ordinere at løse din gulsot. Anbefalede behandlinger kan omfatte kirurgi for at fjerne svulster eller tager medicin til at forsøge at helbrede leveren. Anbefalede behandlinger afhænger af sværhedsgraden af den leverlidelse og årsag. Når gulsot er lettet, bør gulfarvning forsvinde.

• Tage hjem retsmidler, efter lægens godkendelse. Et hjem afhjælpe at prøve er lavet ved at tilføje otte til 10 citron blade til en kop varmt vand. Læg en tallerken på koppen og lad bladene stejle i vand i cirka fem minutter. Strain blade fra vand og drikke den flydende gang dagligt i fire til fem dage. Du kunne også mos en banan med en spiseskefuld af honning og forbruge denne løgnehistorie to gange om dagen. Endelig, squeeze halvdelen af citron i fire ounces rødbedejuice og drikke den flydende daglige. Hvis retsmidlerne helbrede gulsot, øjne bør vende tilbage til deres naturlige farve.

Tips & advarsler

  • Undgå at spise fed mad, når du har gulsot. For eksempel, videregive stegt mad, creme fraiche, smør og krydret mad.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com