Hvad er forbindelsen mellem Histadelia & sengevædning?

09/18/2016 by admin

Hvad er forbindelsen mellem Histadelia & sengevædning?

Histadelia er en tilstand, der opstår, når usædvanligt høje mængder af histamin er til stede i en persons blod stream. Disse høje niveauer kan føre til overproduktion af spyt, tårer og urin, bare for at nævne nogle få.

Funktioner

Histadelia er en sygdom af metabolisme ubalance, hvor histamin er produceret i store mængder. Histadelia kan være forårsaget af undermethylation, en biologisk proces, der anvendes til at regulere kropsfunktioner.

Effekter

Nogle almindelige bivirkninger og symptomer på histadelia omfatter svær hovedpine og migræne, overdreven grædende, kvalme, hyppige ømhed og depression. Der er en hel litani af andre associerede symptomer, såsom lys sovende og dårlig vægtøgning.

Forebyggelse/løsning

Behandling af histadelia indebærer brug af antifolates, en meget specifik form for stof i calcium. Antifolates, som begrænser funktionerne af folinsyre syrer såsom B-vitaminer, der ofte bruges i kræftbehandling, specielt kemoterapi. Forskellige former for næringsstof terapi--specielt C-Vitamin--kan også være en stor hjælp i recovery fra histadelia, som kan vare op til seks måneder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com